[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
快d完啦呢季
呢季由kelle out個一集開始已經唔係好想睇

就算之後Aron, missy, Elizabeth out左,都覺得係劇組既橋段.......
今季reunion好似pre-recorded
有冇人知dan咩事??
不過今季真係好差,劇組干預太多,根本survivor好睇既地方係d contestants

同埋呢幾季d idols太易搵,差唔多個個都比人搵到咁濟
今季發生咩事?
一早知Dan 玩唔完,點解仲會咁樣去製作?
知dan咩事?
kellee果集根本就應該要remove佢
survivorsucks啲人講得岩 個story由第一集build up咁耐 kellee果集唔remove佢反而咁突然一兩分鐘就話remove佢

我估inappropraite behavior with the production team
佢係f7 IC 番camp途中
摸production 隻腳
之後諮詢咗法律意見
就expel佢
鄧佢個仔慘 上集出完鏡 今集老豆因為misconduct比人expel
返學真係比人笑
但另外有消息話件事發生係IC之前,好多人話咁對elaine好唔公平
其實對Kellee,Jamal,Missy,Aaron,Karishma,Elizabeth亦唔公平

你諗下如果Final 13個tc唔係kellee走而係Dan走
Tommy同Lauren會唔係控場個兩個

Dan係tommy個alliance好重要
所以佢一條友整衰成季
真係wtf
咁就完咗一季
下季:

Cast

2月12日首播
期待S40好過
S39=one of the most boring season
今季投票好唔理智下。
offseason 咁短?
未去到worst season
但f5仲走去送idol出黎係乜事
lauren同上季victoria一樣 個個話佢係threat 可能edit問題但根本完全睇唔出
final council前我覺得dean tommy 50/50贏
但dean係jury前既表現差到直接送冠軍比tommy
tommy is a decent winner, 但因為佢太多air time所以知佢點玩
近呢幾個season啲winner edit都好明顯 好似wendall, nick, sarah
我覺得有機會係計畫F6 做,但搞成咁點都想做埋佢。
Dan removed都係好事 唔係我覺得f3會係noura, dan兩隻goat
下季全winner就冇機會有goat 就好好睇
但就算dan比節目踢走
Tc都係會繼續架?都係會另外有人走架?
Tommy is much better than dean

真心覺得dean又唔loyal,又冇乜strategy

不過我覺得佢有時反應過於平淡,都唔知係咪劇組加落去想個節目更加好睇
近呢幾季都係虎頭蛇尾,太多advantages

今季由kellie走左開始走下坡

同埋劇組太多干預又太多advantages, d advantages又好易拎到,好似dean個idol nullifier

當d advantages多到咁根本就唔係我一直睇開既survivor
真心期待s40
希望Tony同埋Nick可以捱到Merge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞