[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
前排先重睇多次survivor one world 好鍾意Kim
今季好好睇 冇dead weight
係個fire token twist我驚又玩殘個season, 冇次twist係好野

team parvati, michele, sarah, denise, adam, natalie, sophie, kim and yul

amber, rob, sandra睇個款都知唔會贏

ben
one world 都重睇到你都算勁
驚EoE 好過
第一個tribal 好睇到
parv d confessional 好正
parv 真係好正,同埋水冠完全係級數分別
笑撚死
每次鏡頭一去到Ben真係
Fire token算好 以物換物
之前果幾季咩都唔使做 送idol咁款
但rob根本一開局就有兩個fire toekn
Ben成隻嘍囉咁 廢到
笑咗
今季kim有得做underdog 期待下點玩
好懷疑係咪underdog
有無人有睇澳洲版?而家都all atar緊 我覺得仲好睇
點解 佢唔係跪係到喊咩?
imo underdog 係冇乜人理果d, eg. sophie, danni, michele
Kim今集咪無人理
定你講緊無人team?
我覺得danni今集幾好
俾人target 唔會係冇人理la
underdog 係冇人覺得係threat 果d
有!上星期ep3好精彩 終於有人識用神像
Amber冇咗Rob真係唔多掂
第二集比賽反勝 Jeremy會唔會太勁lol
希望Ben快啲out
其實玩之前應該預左係咁,而家似乎純為出鏡多過行得遠,唔知會唔會掛住細路中途升旗走人
已經玩殘左EoE個season啦
咁sandra都叫比natalie送左個idol比佢
我諗預左 power couple點會行得遠 production應該都知佢地請晒佢地兩個 實捱唔到耐
覺唔覺今集咁明顯講佢地game 外咁多connection 有d 意外
以前既survivor 應該唔會講
雖然我都明係因為poker alliance, 但由以前講都唔講,一下子跳到去剪埋片,講佢地係frds, 有d 誇張
事實上都咁多connection係影響gameplay
同點form alliance

我覺得之後都會keep住講,因為impact真係好大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞