[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
依家b站睇唔到
好唔容易先睇到
20年20個winners
jeff講開場白已經好感動
仲要即刻開波比賽

最鐘意Yul同Parvati
Sandra上季玩嗰陣變到勁自大
雖然佢幾識用語言藝術影響個game
但我唔係好鐘意佢
Michelle嗰季我覺得應該係Aubry贏
佢存在感勁低

Kim贏嗰季佢人緣勁好
今季d人唔睬佢又係幾慘嘅

希望快d睇到下一集
今季有人脈係特別著數
vote out之後又可以轉送token比人
不過一開始就係大target
愈高調愈難贏
今集個eoe應該係想保d大target啦
不過就算比你入返場玩
其實都好快比人vote out返
今集多左野玩
睇eoe都覺得d人冇咁慘
Parv真係好正
睇住班人互咬
明明佢同rob係true biggest threat
佢地自己都講
Parv如果入到jury已經好好
始終太大target
一開始佢同jeremy傾計我以為佢想用返flirting嗰招
不過佢以呀媽身份做切入又唔錯喎
希望佢同rob都可以玩耐d
太多野想講大家唔好怪我洗版
其實我唔明點解rob唔話比sandra知佢會參賽
依家多左個敵人仲衰
但rob知amber比人投走左
又估到係關sandra事
所以有好多connection嘅選手要點樣降低自己嘅威脅都好重要同考能力
係呢點我都幾佩服Rob 一開始就令兩grp互相針對

題外話
Big Brother s18就係被賽前盟毀咗
分錢聯盟
預左parv唔會留得耐 old school我估得yul會玩得遠
Yul勁得黎又唔會有威脅人嘅感覺
樓上講亞裔之光絕對冇錯
第一場比賽贏左jeremy
佢仲要年紀應該唔細
yul 係個種大家可以信懶,而家個班係擔心Nick會反佢水。
之後如果去到merge,有機會係yul一邊對rob一邊。
另外sandra 今季有機會行得遠,因為大家都認為佢無可能贏三次要帶住佢
Denise(48) > Ethan (45) = Tony (45) > Yul (44) = Sandra (44) > others

Yul比人感覺sporty得嚟又好溫文爾雅
簡直理想型 係我第一個鍾意嘅韓國裔
仲要keep得好好 係咪亞洲人優勢
早兩日b站睇到wo
michele/aubry 我55波,我覺得michele 都deserve 的
做左阿媽點flirt
可能真係最尾先決定參加
yul keep 得好好
amber 係一定要走的
咁佢地又未知個島有咁多野,上次EOE咩都無
應該封信有講
其實cook island嗰季韓女都唔差
唔記得之後佢仲有冇參賽
佢都幾underrated
冇啦
但有d carried by yul
Yul對Rob都幾新鮮
不過Rob贏嗰季其實係d新人太廢
大家完全唔係諗著贏
淨係為佢助攻
今季d人冇咁蠢啦
中期應該會鬥走晒d big boss
留返d 唔起眼嘅爭
但講真huge target on the back 都贏到係好勁
其實rob 既玩法同russell 好似,都係好進取式,
除非佢贏個屆個個當佢神咁拜,否則一定得罪幾多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞