[美國綜藝] Survivor 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
個TC精彩到呢
Rick drama king
Chris唔上
Tina上S40
btw Rick今集剪到好ben
今集好睇 devens好撚醒 但我真係好唔鍾意佢
好有ben影子 一係贏immunity 一係去搵idol 如果佢有練透火 F4佢係度 最後實佢贏
如果devens唔贏既話 剩返幾個都好冇冠軍相 唔似Michelle merge左起碼都有搞下野
gavin
暫時睇得lauren 同devens有機會拎
想知aoe 班選手會幾時番去?
Victoria 勁撚到
Victoria is playing the best game
Perfect game so far
但冇winner edit
其實我覺得唔係好似
有小小唔係好理解點解咁多devens hate
今集

雖然睇edit都估最後應該都係ron走,但最後execute個part好正

Victoria一開始明明好似好strategic,到後面就冇啦啦沈左冇晒edit咁濟,但今集全靠佢
佢太大個target啦,同埋佢同ben都係好似,又係後期好大target但靠節目組比advantages,咁樣令人太反感
不過個eoe真係唔知想點,去到得番7個人都仲未有returnee,同埋睇下集個預告應該又係eoe有advantage比existing player
佢係唯一一個每集都投岩side既player
下集double boot
之後finale 先有EOE challenge
真係覺得victoria好勁
每次都係right side, 唔怕make move, 但唔會太aggressive
有strong alliance, 從來都唔係target
係我角度so far真係perfect game
佢個edit只係咁一般真係有D難理解, 又唔似係一個好悶既人黎
final 幾先有?
嘩屌
即係final 4先有return
Finale應該係EOE challenge,F5 IC,F4 IC
Survivor S39

Islands of the idols

Rob 同 Sandra會係另一個Island,佢地只係做指導,唔玩
運作大概似Ghost Island
冇EOE
希望s40 冇咁多on9 twist
咪撚搞咁多gimmick 全new cast就已經好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞