[26]繼續電單車經驗交流(26)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
唔係講笑以前放R15一日幾條友問
點會放唔到
36k小忍都賣到啦
除非你牛肺車或者炒到出晒名
正常質素
係呢排太多R3盆,之前放車兩日搞掂
今次放左成日都冇人問好撚挫敗
咁奇怪,我仲以為R3做緊40k
上年就40K
宜家就出新,2019年好似6月都到貨
所以個個都放緊
泊車黎講 係咪用駐車架好過落側架
平路的話大架會好啲,斜路就側架好啲
我指下圖個隻, 假設地方唔係問題
估你唔到原來講呢個
有地方的話用側架會方便啲,唔使上上落落一上車就行得。
我啱啱google過 啲台仔話咩 側架會令車身斜埋一邊 咩機油又斜埋一邊 又話會整歪車架云云
想聽下各位意見
駐車架我點都會買一個放係工作地方洗車用
諗緊泊屋企車場個陣需唔需要
有冇咁誇呀
正常落側架泊車絕對冇問題,但唔好落完側架之後再坐上去囉。
新xciting 400幾靚
好想換MT10
利申揸緊07
上埋sp
30k想買部棍既300cc係咪冇可能
過多幾個月就會買到
R3又出新款...NINJA400又愈黎愈多
好快就會繼續趺價
真心既..如果部車擺多過渣..真係用起車架對部車會好D
但如果你日日渣...幾日渣一次...成日用起車架都覺得煩
我岩岩就係FB見到30K既多改料既NINJA300
R3改倒叉金筷子改樣
舊款超多人放
嘻...KAWA同YAMAHA D車改款改得好快
真係時代唔同了
搵錢重要過車本身既品質 唉
係呢幾年特別快姐,由其係入門車150cc到400cc呢個range,不論係滑離倒fork甚至TC vva可變汽門呢啲高階車先有概野依家下放到入門車身上,不過唔明點解r15 v3都有倒fork同VVA點解R3就冇,計價錢呢講都係ninja 400比較有吸引力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞