[26]繼續電單車經驗交流(26)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
希望月底登記税唔好加咁多
輕輕一推
hi,原來連登都有人討論26
小弟18歲考到牌,依家渣左5年
多多指教
有冇巴打分享平靚正頭盔車cam
之前係車迷城買過一個3千幾蚊
用左半年後開始出現問題
有陣時開左機錄唔到片
還原過原廠設定都冇乜幫助
Gopro
其實裝左防摔膠重有無需要裝埋引擎護塊? 有無清講下
gopro邊款model
用緊山狗sj8 pro
夜晚唔撚掂
sjcam係sjcam
山狗係suptig
玩Vespa 一係玩舊款,一係玩最新
PX200 個D長玩長有,好多人玩同好多零件,有幾間車房都識整
咩款都好,出到街都好靚,又可以自己打扮佢。
Common野都係車身車底生鏽,同埋零件要等之類,其他都OK。
新款依家係Motoplex好似係阿林個仔做,唔係好清楚。打過一次電話去問零件,態度好差,第一句問我車牌號碼,第二句就話如果無牌薄乜都答唔到,即刻同佢講收線,講黎都廢時,邊個人隨手會有牌薄。
有咩可以去車會度問下,我覺得佢地先熟D
https://www.facebook.com/vespaclubhongkong/
利申: 04年ET8,二手買番黎渣左十幾年
覺得銀紅都唔錯
借問聲,如果揸波車(街車) 準備要車人,第二個頭盔你會點帶?
我自己嗰個就咁放喺部車到鎖住,第二個諗緊買後座包/背囊帶住?
用cargo net包係後座啦
你掛係側邊刮花呀
睇中部MT07
14年 2萬幾咪 無改裝 有ABS 0手
$53000 屌唔屌得過
P牌乜都唔識 留名學野
新車7萬3
你自己諗下值唔值
14年 得2萬 少心伏
PK膠只係防0速跌車
幻想下平地0速跌有腳踏手把油缸頂住,ENG比較少機會HI到
如果係想防有速度下抄既話我建議裝機械殼COVER好D 再加埋 油缸角
因為見過幾單裝左PK膠抄既車都扯爆鏍絲附近既位
Px200盤難搵
一係貴到離譜,一係執撚死你,一係改到鬼五馬六,想搵部正常接近原裝都冇
巴打又渣26又渣的士 正職仲要係運輸署OFFICER
唔差在買新車 你買返黎有機會要執過曬d野 53000 加維修 10000 左右 不如買新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞