[打麻雀]係咪On9先會打三番起糊?

779 回覆
112 Like 1688 Dislike
細細個打造牌,依家多數跑馬仔,玩過台灣牌,日本牌,重慶牌,紅中/白板百搭牌,其實各有各好玩

造牌8成技術2成運氣,跑馬就啱相反,不過當4個都識打,造牌就會打和多,所以睇你打牌求刺激感定技術性擊倒
莊家擲到圍骰都有錢收
屌你地真係好笑 打3番起都可以話高章 根本麻雀7分運3分技術 跑馬仔同3番起都係一樣 點解唔玩個刺激啲既跑馬仔?

定係你班傻閪覺得做萬子掉曬索子筒子咁樣好有技術

根本上跑馬仔係考你麻雀基本工 你地打香港牌打耐啲先講啦
樓主仆街喇,想同啲個腦唔係三番牌就得跑馬仔嘅世界零視野child燈仔講道理
擲到123比錢 456收錢由打骰果下已經係賭緊
呢位巴打就識打
見我咁多負評就知連登既細路唔識打牌
無腦3番起又無腦供 最後條友等自摸
唔係衰過跑馬仔係咩

正常局根本唔會隨便蒲頭 除非真係勁靚牌
如果唔係蕉都冇得食

btw 4個識玩打三番起 都係無聊
大家都互扣到天荒地老 通常流局多
係要用少少腦 好過無腦供既牌局咁
係啊係啊 慢慢玩台牌計番啦 又migi 又將眼又全求

仲有慢慢玩日麻啦 慢慢計分啦
因為更有技術嗰啲學起嚟麻煩,所以打三番牌互扣就係最有技術
日本牌唔打赤 裡 一發 算幾講技術,不過冇乜可能教到三個人陪你打
原來連登仔眼中細路哥式分顏色係重技術過打牌效率砌雞糊
三番起糊就係成班廢老妹下妹下等摸啱色
係咁架啦 跑馬仔一舖百幾二百上落 啲人輸唔起咪打3番起
睇你打幾大既姐
計花三番其實好易食到姐
跑馬仔先考技術

就算係打計番,都係一番起糊最好玩,有種細牌搶大牌既樂趣。
最撚悶就係打三番起糊

dllm 機械人式摸打摸打,和

d 人成日覺得跑馬仔冇技術, 打三番起糊先有技術

其實跑馬仔先考技術, 因為你要用最快既速度食糊,打邊隻求多d 求少d

3番起糊有咩技術? 邊隻色多就留, 唔要既掉晒佢咁叫技術咩
三番起糊除咗混對清仲有咩好做 悶到嘔
學打日麻 技術成份 運氣成份都多過廣東牌 學完番唔到轉頭
幾時打牌
咁多負評Child登睇黎真係冇乜人識玩麻雀
一番起糊半統一二蚊
三番起糊,仲有邊個會做八番牌呀

我屌 你改吓個倍率 機率低但回報高 期望值夠高自然會有人做
咁樣唔係跑馬仔咩?
槓再收三家錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞