『薪火post』BNO 續期資訊(30) 早續早享受,遲續有排受

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
搵返你老豆張證書,如果係你出世之前拎嘅就申請 first passport,如果係你出世之後拎嘅就搵返你自己張證書申請 first passport
因為2008年續領數字得8千幾

多11,000有效
舊年有19,000個續
合理呀
老豆喺我出世前申請,證書都有keep 好
我申請first passport 有咩需要準備?
via this website? https://www.gov.uk/apply-first-adult-passport
祝巴打成為真BC 我地係地獄同你打氣
見到伊斯蘭國條女冇左BC笑撚左
佢唔使成為真 BC,因為出世嗰刻已經係
有冇話幾時完...
點可能比呢D恐怖份子返去
即係之前續領潮係2001,2011?
利申唔知
老豆留俾我最好嘅禮物
同巴打做民事伴侶ok?
而家澳洲申請簽證,可以好似特區護照咁上網申請,定係要經agent 攪?
BNO都係ETA電子簽證
但係澳洲ETA個網冇得揀BNO得特衰
要搵Agent
Holders of British National Overseas passports are eligible to apply for ETA only through Hong Kong travel agents and airlines, but not via the internet.
我1
一夫多妻ok?
其實BNO 同BC 差好遠咩?
grad 咗咪又係香港做狗
有錢有能力,我都想離開
同巴打做民事伴侶ok?
我1
一夫多妻ok?
其實BNO 同BC 差好遠咩?
grad 咗咪又係香港做狗
有錢有能力,我都想離開

利申窮撚,想係英國定居都好似冇乜可能
BC咪可以永久居留英國+免申請working visa做野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞