[EDPK] Big4人鬥慘區😑

1001 回覆
20 Like 15 Dislike
番工番到好辛苦

How

番到個人好似漫無目的 番工等放工 放工等番工

諗住點仆邊個Senior 就好快過

這些機會......
番工番到好辛苦

How

這些機會......

諗住點同同 grade 仆
A grade B grade 諗好 la,做左你就gg
完左peak

未開始

咩team可以未開始? 定係唔會完?

仲有3、6月year end

仲有interim仲要出financial仲要archive
條女仲敢咁揚係 instagram 搵客

邊個黎

邊個黎

前BXO 僱員
現任職金鐘某間
番工番到好辛苦

How

這些機會......

諗住點同同 grade 仆
A grade B grade 諗好 la,做左你就gg

細team無呢d歌仔唱
有冇人知Verbal要幾多條先過到
做哂四大Apt test 好似份份都因為Verbal收皮

邊個黎

前BXO 僱員
現任職金鐘某間

今日又話冇人約好悶喎

邊個黎

前BXO 僱員
現任職金鐘某間

今日又話冇人約好悶喎

不如開名啦

邊個黎

前BXO 僱員
現任職金鐘某間

今日又話冇人約好悶喎

佩服佢敢係公司附近食肆影相

邊個黎

前BXO 僱員
現任職金鐘某間

今日又話冇人約好悶喎

開名啦屌

邊個黎

前BXO 僱員
現任職金鐘某間

今日又話冇人約好悶喎

開名啦屌

梗係唔開名
等個傻仔幫個千人斬公廁埋單

邊個黎

前BXO 僱員
現任職金鐘某間

今日又話冇人約好悶喎

唔知係味知自己掦左
依家佢instagram 話唔接新客
得番佢個同學做

邊個黎

前BXO 僱員
現任職金鐘某間

今日又話冇人約好悶喎

開名啦屌

梗係唔開名
等個傻仔幫個千人斬公廁埋單

好懷疑你係吹緊水
搵到樓上張圖既IG

邊個黎

前BXO 僱員
現任職金鐘某間

今日又話冇人約好悶喎

唔知係味知自己掦左
得番佢個同學做

見埋你依句緊加肯定你係吹水
佢個instagram 幾時有講

邊個黎

前BXO 僱員
現任職金鐘某間

今日又話冇人約好悶喎

唔知係味知自己掦左
得番佢個同學做

Heading 寫明停左工 la

唔信可以 wechat 或DM佢

佢柒就柒在 WeChat 又係叫 Michexxx
同之前佢係香港大人網個名一樣
問佢 send 相又是比個兩張 未grad 時影的相
好心佢過左幾年就update 下相

邊個黎

前BXO 僱員
現任職金鐘某間

今日又話冇人約好悶喎

唔知係味知自己掦左
得番佢個同學做

下, 佢講既停工應該係話依家冇返正職
同埋佢係幾個鐘前先up左張相

邊個黎

前BXO 僱員
現任職金鐘某間

今日又話冇人約好悶喎

唔知係味知自己掦左
得番佢個同學做

比埋之前佢舊WeChat account的圖你睇

邊個黎

前BXO 僱員
現任職金鐘某間

今日又話冇人約好悶喎

唔知係味知自己掦左
得番佢個同學做

頭先instgram DM 左
佢真係唔做新客
依家貼個個ar Ann 係佢個 fd
成三十歲好撚老
雖然佢都快中女...
D港女真係好on9, 好多唔做淨吹淨打都2000蚊
真係當自己塊西鑲金架咩
好多大陸妹皮膚又好身材又好1000蚊都唔使
利申: 未玩過
真係當自己塊西鑲金架咩

大陸妹一向性價比高
不論老婆定一夜夫妻

之前有個 senior (已走左去 某second tier做)娶左個江蘇妹
一層鄉下洋房已經搞掂(講緊都係五六年前的十幾廿萬)
見到佢老婆又整飯盒又日日 lunch 打電話比老公
就知依十幾萬抵到爛

試想下係香港用十幾萬會娶到個乜嘢港女番黎
真係當自己塊西鑲金架咩

大陸妹一向性價比高
不論老婆定一夜夫妻

之前有個 senior (已走左去 某second tier做)娶左個江蘇妹
一層鄉下洋房已經搞掂(講緊都係五六年前的十幾廿萬)
見到佢老婆又整飯盒又日日 lunch 打電話比老公
就知依十幾萬抵到爛

試想下係香港用十幾萬會娶到個乜嘢港女番黎

已經唔係用性價比係睇
即程係好過港女
淨係紅字都唔知有幾多港女會做, 淨係識日日打卡上FB, IG
唔同廿年前, 依家好多大陸妹又有學歷, 本身又有家底, 已經贏晒
最重要係溝港女係溝到好似求佢地咁, 佢地成日當自己高人一等, 溝其他國家女仔/大陸妹係開心好多
講緊大部分, 當然香港都有好女仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞