[EDPK] Big4人鬥慘區😑

1001 回覆
20 Like 15 Dislike
有無人記得係公司扑野,

搞到要報警個單野

條女越做越高級。。。

貼告示個位勇士依間味一樣係度

認真。。。我試過

未打完
大佬呀。。。日日都 OT。。。同條女都有需要架。。。咪星期日趁冇人入廁所囉

吓?臨時邊到搵個dom番黎?

錢包長期放一個dom standby是常識吧
Ot o 懵左你

咁有準備

呢個人2005年入 2011年 10鳩幾萬,咩post?
D記,一年出兩次bonus,咩玩法!

人工得59,811,bonus 14萬
6萬我估係sm grade

你咁公開人私隱小心俾人告
樓上6年經驗 就60K?
加得咁撚快
而家 fg既人都仲信三年三萬呢個大話真係天真過天真嬌
我幾年前都知冇左呢支歌仔唱啦

去u講talk個個sell 3年3萬

屌你樓上計返 真係一年一萬喎

屌你樓上計返 真係一年一萬喎

講到口臭,big4人工 google都有啦,佢地就係公開晒d人工吸引人地入,人工加得快係佢地賣點黎,佢地呃你有寶咩,你唔入黎冇咁多競爭仲好
除左big4 有邊d私人肯公開頭幾年加薪幅度

SM邊只咁少呀

SM邊只咁少呀

個人工係m grade 第一年人工
SM 係72xxx

SM邊只咁少呀

SM 係72xxx

點睇都係第二/三年

SM邊只咁少呀

SM 係72xxx

點睇都係第二/三年

Btw原來mgr咁多bonus
有無人記得係公司扑野,

搞到要報警個單野

條女越做越高級。。。

認真。。。我試過

未打完
大佬呀。。。日日都 OT。。。同條女都有需要架。。。咪星期日趁冇人入廁所囉

係 client 度我信
你話係公司我真是唔撚信
一有實幾層樓通曬天

講起咸濕野
以前做𡃁跟 manager 番大陸出job仲多野玩
跟客玩真是幾大的囡都可以玩
最變態個次係係成都食女體盛

SM邊只咁少呀

SM 係72xxx

點睇都係第二/三年

第二年已經過六皮
佢依家係high pay rate 唔出奇

SM邊只咁少呀

SM 係72xxx

點睇都係第二/三年

Btw原來mgr咁多bonus

呢個真係估唔到
有無人記得係公司扑野,

搞到要報警個單野

條女越做越高級。。。

認真。。。我試過

未打完

你話係公司我真是唔撚信
一有實幾層樓通曬天

講起咸濕野

我覺得你share呢d吸引過訴苦同講人工
有無人記得係公司扑野,

搞到要報警個單野

條女越做越高級。。。

認真。。。我試過

未打完

你話係公司我真是唔撚信
一有實幾層樓通曬天

講起咸濕野

我覺得你share呢d吸引過訴苦同講人工

我成日同師弟妺講
每個人最高人工職位係整定曬
不如每日尻下尻下開開心心唔比人炒就算
最緊要知自己幾時要走
如果唔係就學我咁一世

SM邊只咁少呀

SM 係72xxx

點睇都係第二/三年

第二年已經過六皮
佢依家係high pay rate 唔出奇

佢2011年喎張圖
有無人記得係公司扑野,

搞到要報警個單野

條女越做越高級。。。

認真。。。我試過

未打完

你話係公司我真是唔撚信
一有實幾層樓通曬天

講起咸濕野

咩客咁開心?
有無人記得係公司扑野,

搞到要報警個單野

條女越做越高級。。。

認真。。。我試過

未打完

你話係公司我真是唔撚信
一有實幾層樓通曬天

講起咸濕野

星期日下晝鳩有人咩。。一層仲要咁大,你梗係睇清睇楚先入架啦
BTW 好多 client 借我地過橋,所以出去玩拉埋我地。有d client 擺明要出去所以 team mix 係男仔 only...試過我飲醉俾佢地用我電話 send message 俾條女

星期日下晝鳩有人咩。。一層仲要咁大,你梗係睇清睇楚先入架啦
BTW 好多 client 借我地過橋,所以出去玩拉埋我地。有d client 擺明要出去所以 team mix 係男仔 only...試過我飲醉俾佢地用我電話 send message 俾條女

水記MFC?
More?

全男 mix 最好玩,交到貨點蛇點癲點放都得

試過以前跟過個2 tiers 過來的白痴女 senior in charge
同客飲又唔飲得
唔飲得嘔到通地咁係又要花時間照顧佢
佢自己貓左唔夠時間做就推曬個波落黎wok 我地
搞到一星期做足 7 x24 無時聞出去玩
屌....對自己條囡都無咁好....

咩客咁開心?

央企分部
有個senior捽人到所有低grade過佢又under過佢既人都好怕佢
有無方法抗爭

男定囡?
女就自己蝕底d 食撚左佢.....
禁室培慾女 senior

有幾出奇
第2年mgr grade 再拎high pay 咪有呢個bonus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞