[選擇困難症]買唔買Kindle好(4)暨交流區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
個人覺得有實體鍵既機係好好用
係部機個 store去categories -> foreign languages -> Chinese (Traditional)

入到去就係中文書,不過冇再分類
我都有部
最後粒電死左, 之後淘左粒電
換完電之後又可以再戰十年
好似就算上返amazon網都冇分類
應該係話個分類就係"foreign language"
除左大部之外係幾好用。
有少少心郁郁想買部oasis
用緊pw3
Shit上星期買完今星期就話降價
但係真係有平咩? Paperwhite唔係ㄧ向都900有找? Oasis就好似真係平咗
Oasis平咗50美金,諗緊衝唔衝,但係PW3又未壞
exactly paperwhite 本身又唔會壞
買左部oasis返黎又得個擺字
買左喇?USD199?
用緊 paperwhite 4 , 好過用 ipad 同電話睇
一千蚊當買野 protect 對眼
睇你覺得個mon大一吋 貴一倍值唔值
屌你啱既
1. 好似有得喺Kindle down返
2. 用咗4年,未見過佢轉過廣告,可能因為唔喺當地,所以無轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞