[選擇困難症]買唔買Kindle好(4)暨交流區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
係美馬買果部paperwhite就到
新個部all new kindle買唔買得過,定買ppw好?
輕就ok
日森仲有特價今日到期,唔差遠咪有新買新
Kindle basic 嘅解像度係Paperwhite嘅一半

用緊 oasis 1代 ,  2代太大部.
想佢出部新 oasis 1 代個後繼機. . ...
輕好多131g , 套電池分離.

方便帶出街.
2同ppw點揀好
預算多就 oasis 2 .
大MON 好處 睇漫畫 舒服D.
想平平地就 PW 4.
4代有大改變. 唔錯.
防水, 整平個邊框.
想問各位買漫畫邊到買,多數睇jump
如果睇台灣書多,aura one定oasis2點揀
如果買oasis2應該都會係mobo買書入落去,兩部機邊部好?
買咗kindle但一本書都無買過
覺得佢push到我睇三本書已值回票價
而家已經遠超呢個數
oasis 2已買
等緊送過嚟
日森係咩,google係日本amazon 漫畫黎既
日森 = 日本 Amazon
131g係邊部all new kindle ?
已停產的 oasis 1 , 唔帶套重量。
日本11000yen個部係咪ppw4?
買咗美水ppw4
十分鐘唔駛就搞掂
我都用緊可以oasis 1
輕好多
出街最方便

睇漫畫就用boox note 10.1 inch
直接用漫畫人android apps
google book store rent version都好似可以照樣dup落kindle
咁做又慳多幾十蚊
過左落kindle度後可以長睇?
7日後話你知
但就咁望落去 once 你download左本epub 同unlock左drm 好似就無問題
巴打買左幾錢,睇到pricehk賣780有冇伏
https://bookfere.com/post/tag/kindle%e6%bc%ab%e7%94%bb%e5%88%b6%e4%bd%9c
跟呢條link整漫畫幾好
之前用k2pdfopt自己cut勁低清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞