[選擇困難症]買唔買Kindle好(4)暨交流區

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
2手 有分幾種
睇部機有冇 serial no.
有就問返Amazon 重新註冊
另一種0000 0000 尾 假SN 就唔得。

冇 AC。唔可以 web to kindle , email ,入書
書架冇得自訂開 folder 分類開, 因為要連網 login AC。

但可以 pc 入書 ,一樣咁用。
都係買番一手如咁煩
無廣告版8 gb 同有廣告版32 gb差不多

揀邊部
廣告可以unsubscribe嘅姐
廣告都係sleep mode 先會見到無所謂啦
出左新KINDLE
係囉
我唔明點解咁抗拒廣告牌
想入手部oasis 2, 係咪去amazon買最抵?
似乎唔爭在俾多少少上PW好啲
要知廣告版係咪冇得就咁插電腦入書,要email推送?

以前ppw1係淘寶既,直接插電腦入就得
而家部ppw3係美森買既,有跟ac,但插電腦就冇反應(有叉電但唔比我資料傳輸)
唔關廣唔廣告版事 一定可以電腦入書架喎
換第條線試下
我翻去逐條試下先
係AMAZON落左ORDER買OASIS2
個定位怪怪地 似弱版pw3
呢個價位收部二手pw3仲好
舊版kindle 4GB 500蚊 買唔買得過
建議買背光版 無謂慳過200
ok
dpi都係得ppw同oasis嘅一半
想買readmoo mooink
但有啲想睇嘅書得google有
買之前想確認一下
係咪可以係google下載EPUB再import入mooink睇?
多咗燈,但解析度防水容量爭啲,又貴咗
唔明吸引位喺邊 白色機身maybe
google下載,解drm,轉mooink適用format再入落機
點解我係HKTVmall 睇又有第7代嘅?
好亂
呢個係kindle basic版
唔係呀
ppw3即係第七代
同代都有出 Kindle Basic同Oasis
ppw4就係第十代
代係根據Amazon 出嘅所有Kindle去計
而可以再細分每個機種出咗第幾部機
部paperwhite 4 2018 好食電 有冇慳電大法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞