《溝女的聖地──補習社》

992 回覆
407 Like 4 Dislike
加更比正皮好公道啊
再50正評會加速兩更

夜晚會再出文
加油 好吊癮
好撚緊張
Live 左
點知kitty叫佢 :「以後我地都係唔好有聯絡啦,我發覺你好廢好毒,你都係收皮啦」
Live左啦 加速啦
文啊啊啊啊啊啊啊,追到高潮位你同我停左

你同喺我就射個時話叫我自己接管翻有咩分別
點知kitty叫佢 :「以後我地都係唔好有聯絡啦,我發覺你好廢好毒,你都係收皮啦」

自此,抽水同Kitty冇再聯絡。

完。

現實結局

你係有睇頭 現實咩都有可能發生
我回眸一看,係Kitty喺後面衝咗出嚟,除咗意想不到之外,我心入面覺得幾感動下。

「Sorry呀,我生日請你嚟,竟然搞到你咁唔開心…」佢臉上盡是哀愁。

「傻啦,我都無怪到你。」我真心嘅,怪就怪佢班八婆啦!

Kitty係佢哋入面嘅清泉嚟。

「你專登跑出嚟就係為咗同我講聲Sorry?」

「係呀,我見你全程好似悶悶不樂咁,搞到我都有啲後悔叫咗你嚟。」

望多兩眼我怕我會唔捨得走,因為Kitty實在太可愛啦。

「我諗住大家都可以開開心心架嘛…」佢個樣就嚟喊咁,「我知就算叫返你上去都無用架啦。」

我唔想係Kitty生日搞到佢唔開心,於是我係書包拎咗份禮物出嚟。

差啲唔記得咗送,如果唔係就錯失良機。

「送俾你架。」我遞俾Kitty。
唉,女呢家嘢真係...

讀書一大動力黎架
留名
得一篇
推推推,加速加速加速
叻仔 記得送禮物
好撚緊要架
留名
現實如果真係遇到果d 8婆,大家會點
我諗我都係同主角一樣 唔想再留係到
雖然FF成分居多
不過偶爾FF下都唔錯
照推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞