《溝女的聖地──補習社》

992 回覆
407 Like 4 Dislike
人地富家女子
食慣高級野
係都帶人去茶餐廳啦
只要快d出文 咩都得
快啲
加甜啦唔緊要
係轉變得太快 嚇一嚇
樓豬真係唔該走甜
純愛故變食女故真係接受唔到
說好兩篇呢?
打撚錯哂d字
即日live
啊水點都好 食又好唔食都好 但求唔好炒粉
正當我係諗埋啲唔應該諗嘅嘢嘅時候,係SOGO門口都有好多係度等緊自己嘅另一半。

佢哋係度四處張望,又望下我,又望下其他人。

我哋就好似小學雞咁樣,等緊自己心愛嘅人接走佢哋。

我同佢哋比,的確係差得遠……個個著得有型有款, gel好曬男神頭,而我只不過係U記look。

好多男仔已經俾人接走咗,但同一時間,又會入嚟另一批,再俾人接走。

我一直企係度,見住啲人來來往往,卻唔見Kitty嘅身影。

我係度諗,係人山人海,穿梭不斷嘅人入面,要搵一個Kitty咁嘅人真係好難。

搵一個你鐘意嘅,佢又鐘意你嘅人,真係唔易。咁多人入面,你要遇上一個咁嘅人,仲要肯願意同你一齊,個機率真係好細好細…

如果我捉唔實Kitty個心,佢就會俾呢度嘅海浪沖走咗。

我係金百利嗰度,見到Kitty嘅身影。
文呢
加更1
Kitty一步一步慢慢向我行過嚟,面帶笑容。

佢今日嘅打扮唔暴露,但卻有說不出的性感……

佢著住一條黑色半截短裙,加條唔算好透嘅黑絲,經典Timberland。上半身著住件深綠色嘅有毛外套,裡面著咗件紅色冷衫同白色襯衫打底。

又直又長嘅烏黑秀髮放落嚟,更令人覺得清純而不可褻玩。

Kitty每行一步過嚟,我心跳就加速跳兩下。呢個畫面就好似拍緊電影咁,好唔真實……

企係我身邊嘅男仔,每個都對Kitty行注目禮,無一不對Kitty多望一眼。

對住Kitty,我心中嘅邪念真係一掃而空。

有啲女仔,你見到佢,你只會聯想到性,就好似啲企街咁,你只會想屌佢,但對佢無其他愛情成份;但有啲女仔,你見到佢嘅時候,你一諗起性,你就會覺得自己好仆街…儘管你同佢只有心靈嘅交流,但有說不出嘅滿足感。

勝過你同隻雞扑十幾次,到最後,包圍你嘅,可能只剩下無盡嘅空虛感。

「喂!做咩呆咗咁企係度?」Kitty係我面前揮揮手,我先識得反應。

「無呀,你…今日… 好靚。」我口疾疾。

「哈哈,對上一次你讚我靚,已經係我哋啱啱係補習社見嘅時候啦。」Kitty笑笑說。

係咩?原來已經半年架啦?時間真係過得快,原來我同Kitty相識,已經半年。

「今日你好唔同呀嘛… 」我誠實地道,我知女仔係鐘意人哋讚下佢。

「係咩?只不過你平時見慣我著校服姐。」Kitty用佢白雪嘅手去撓一撓頭髮。

惹嚟唔少男仔嘅側目,個個用「點解會係佢」、「哀怨」嘅眼神望住我,嗰一種酸味,真係好出面。

毒撚唔俾有女咩?我睥返佢哋。終於係班MK面前神氣返次,平時你哋溝曬啲女都未同你哋計!
加更2

「行啦,把握時間。」Kitty撓住我隻手,拉住我走。

我比佢呢個舉動嚇親,估唔到佢今日咁主動。

「做咩唔郁呀?」唔知Kitty係真唔知定假唔知,我諗佢應該估到嘅。

「行啦!!!怕咩醜姐。」佢拖住我走。

其他人嘅眼光都係落係Kitty身上,可惜機會唔係你哋嘅。

其實時間唔係好早姐,都係4點半到,我諗住可以同佢行下街先,醞釀下感情先架嘛。

Kitty一路拉咗我落地鐵站,我心諗做咩要行落去嘅?

於是我問佢,「做咩行呢度嘅?」

「可唔可以去長洲呀?」Kitty問我。

「吓?乜唔係我安排咩?」我仲安排好曬添……

「我唔鐘意咁多人,咁逼…啲人望我嘅目光搞到我好唔自在。」Kitty低著頭,細細聲講。

如Kitty所講,係呢個人多擠逼嘅地方,Kitty成為一眾男人視姦嘅目標。

我諗諗下,都好嘅,去啲咩無人嘅地方,俾我哋真正咁「拍下拖」!

望住Kitty甜美迷人嘅笑容,加上要呀楊幫我含撚,都唔錯嘅……

雖然係曬咗book酒店嘅錢,但係無所謂啦,最多遲下慳啲洗姐。

「咁做咩揀長洲嘅?可以去下太平山呀之類架嘛…」港女唔係鐘意爬山影相呃like咩?

「我未去過長洲呀嘛,陪我去下啦…」我相信任何男仔聽到Kitty嗲人,都會受唔住,心軟。

SOR,係我將Kitty令嚟同啲港女比,係我錯。

「好好好,去啦去啦。」我應承佢。
含撚啦 呀楊
含撚啦 呀楊

話唔定長洲扑咗呢..
SOGO 4點半, 入到長洲起碼6點, 冇理由唔過夜嘅
屌呀 拖劇 屌你老母
正當我係諗埋啲唔應該諗嘅嘢嘅時候,係SOGO門口都有好多係度等緊自己嘅另一半。

佢哋係度四處張望,又望下我,又望下其他人。

我哋就好似小學雞咁樣,等緊自己心愛嘅人接走佢哋。

我同佢哋比,的確係差得遠……個個著得有型有款, gel好曬男神頭,而我只不過係U記look。

好多男仔已經俾人接走咗,但同一時間,又會入嚟另一批,再俾人接走。

我一直企係度,見住啲人來來往往,卻唔見Kitty嘅身影。

我係度諗,係人山人海,穿梭不斷嘅人入面,要搵一個Kitty咁嘅人真係好難。

搵一個你鐘意嘅,佢又鐘意你嘅人,真係唔易。咁多人入面,你要遇上一個咁嘅人,仲要肯願意同你一齊,個機率真係好細好細…

如果我捉唔實Kitty個心,佢就會俾呢度嘅海浪沖走咗。

我係金百利嗰度,見到Kitty嘅身影。

咁似《男人多情...》段獨白嘅

估唔到仲有人記得呢個故
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞