《溝女的聖地──補習社》

992 回覆
407 Like 4 Dislike
新追故留名
租屋過夜啦屌你
lm
睇呢篇嘢 令我諗起以前舊登個女神中出故
一樣中途好Sweet 去到尾好撚Sad

以前有個又係好sweet 但女主角最尾死左

好熟
可唔可以俾故名

好熟
可唔可以俾故名

好空範
周瑜周家庭?

Ending 都見翻啦

Ending 都見翻啦

最衰無寫埋落去
利申 買咗書

好熟
可唔可以俾故名

好似係我做左ocamp主角 但個故就係睇男主角講返佢同女主既故事 我仲好記得個女主叫海若瞳

好熟
可唔可以俾故名

好似係我做左ocamp主角 但個故就係睇男主角講返佢同女主既故事 我仲好記得個女主叫海若瞳

有追 但唔記得哂 瞳瞳好似有病死左
「吓?好早咋喔。」我真心好驚訝,咁樣同平時係補習社放學出嚟無分別喎。

8點幾,大把人依家連飯都未食啦。香港人出名遲瞓遲食飯架啦,我真係估唔到Kitty會話要返屋企,今日嘅行程已經係咁打亂曬。

「係呀,我同我屋企人講咗9點前要返到屋企。」Kitty無奈咁講,一臉「我都唔想」嘅模樣。

「你返屋企嘅時間仲早過灰姑娘。」我言語中包含著嘲諷,心入面只係想可以同佢相處多少少時間。

「我有同屋企人講過架,佢都唔準我一個女仔出得咁夜,而且今日係平安夜……」Kitty拉長咗個「夜」字嘅音,姐係驚佢哋個女係呢一日俾人食咗姐。

老實講,屌你!我仲驚過你呀,係食都我食啦!我好驚Kitty俾人食咗呀!

Kitty見到我失望嘅表情,都忍俊不禁,「我哋仲有時間相處架嘛,係咪?」Kitty柔聲道。

佢呢個語氣,令我諗返起我哋初初係補習社相識嘅日子。

Kitty係幾咁溫柔善良,雖然依家都係,但多咗份女孩子嘅稚氣。

「其實今日對我嚟講,真係好開心架…雖然只係好短嘅時間,但真係好開心。」此刻Kitty嘅笑容已經深深印咗係我腦海入面。

聽到Kitty呢句之後,我嘅情緒先安撫落嚟。

「唔係淨係得你一個唔開心,我都想同你相……」Kitty幾乎用氣聲嚟講,我好勉強先聽到最開頭嗰句,後面已經聽唔清楚。

同女仔傾偈,係可以訓練聆聽能力。
--各位讀者--

我決定咗趁自己有時間嘅時候就加速!算係清返之前條數之餘,可以推一推個進度。
照依家呢個進度,可能去到第二個post就完
不過都要睇情況而定,多謝一路以嚟支持嘅巴絲。

所以我會同大家玩個遊戲,有睇過我故嘅都知道我會玩呢個遊戲
每兩個留言我就計一篇文,四個就兩篇,如此類推(之前係一個一篇,但我怕吃不消 所以改一改)
我會係之後嗰兩日內找數,我預咗會瘋狂打文
時間截止為今日夜晚12點 你可以開分身,但唔好留完又改名
希望大家可以勇躍參與 決不走數

中出故真係睇到sad 嗰陣時係日日都追
最好笑係啲騎劫 軒達巨同軒遠臣

利申 中過伏
唔加速就負皮

加速啦加速啦
加速

第一個
照慣例你都有排加
一日加完永遠都要兩日
嘻嘻
留名要開新post 先出到文
快啲幫手推啦
樓主加油,唔好爛尾
推,支持加速!
Lm
好頭好尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞