《溝女的聖地──補習社》

992 回覆
407 Like 4 Dislike
幫手推到有50正皮
正評留名
「唔係呢…你搵都搵個好啲嘅黎問呀。」奇異花附和道。

呢個奇異花就最仆街,講嘢就雷公咁大聲,方死人地聽唔到咁。

前排嘅人就聽唔到,但中間嘅人都望過黎後面。我瞬間用手托住個頭扮訓教,塊臉對住個牆,避過一劫。

「噓…!細聲啲啦,方死人聽唔到咩?」小光尷尷尬尬咁講。

兩隻超進化好似知道自己搞大咗,收曬爹唔敢出聲。

「問人野都要睇樣?依家係我地有求於人呀!」小光盡力壓低個聲線,但唔難聽得出佢嘅憤怒。

「好啦好啦。」兩件肥野終於識得死死地氣收埋把口。

我不禁對小光心生敬意,睇嚟小光除咗有樣貌之外,性格都咁唔話得…

課堂嘅最後,我忍受唔到睡魔嘅襲擊,瞓著咗。

直至到有人拍醒我,叫我起身…「起身啦。」

天籟之聲呼喚著我,美妙而動人,直叫人沉醉。

「起身啦…… 」我徐徐睜開雙眼,天使呀!

雪白嘅襯衫令我以為係天使既衣裳,天光板上嘅白色燈光令我以為身處天堂。

小光除左件深藍色嘅冷衫,只係著咗件白色襯衫,呢個誘惑真係不得了,雖然身材唔算出眾,亦唔似得AV咁成熟,但係嗰一種若隱若現最吊人胃口。

我吞一吞口水,望望四周,剩底一兩個人仲執緊嘢,原來已經落堂啦。

而其中執緊嘢嘅一個,係條狗公。佢執好曬嘢之後,就拖住佢隔離嗰條女走出房門口,沿途動作親暱,並向我投以勝利嘅目光。條女麻麻地,普通啦,但都可以一戰。

又多一條狗公成功溝走咗條女……

我係唔會俾狗公溝走小光架!!

呢一種決心使我燃燒起嚟,感覺真係幾青春。

「唔好意思呀, Sorry。」我抖擻一下精神,即刻彈左起身執嘢,將枱面所有嘢都掃曬入書包就算。

佢嗰兩隻小精靈唔見左,於是我好奇地問,「你嗰兩個朋友呢?」

我滿臉睡意,但努力堆起笑容。
下就5點左右再出
幫手推到有50正皮

好多謝你
好睇呀 好有畫面 希望出多d 唔好棄故吖
快快快
快啲啦
a0嘅我次次睇ed故都覺得好甜蜜 個9個都話遇過靚女搭巴士唔小心瞓著係佢膊頭,補習坐隔離得閒講2句,自修室比女問點做數 我一次都未試過,fair咩
「呀~佢地係出面等緊我,我嚟叫一叫你炸。」小光都係咁好笑容,都係笑得咁靚,甜到入心。

「你真係好人。」我脫口而出,唔覺意就讚咗佢,搞到我都有啲面紅。

「傻啦,頭先好對唔住,我朋友講左啲咁過份嘅野。」佢剎時認真咁講。

其實我知,我知佢講緊咩,但我決定扮傻。

「下?你朋友講咗啲咩呀?」我扮唔知,大家都開心啲。

「你聽唔到呀?」小光皺眉頭問。

「聽唔到呀,我頭先唔小心又瞓咗陣,哈哈。」我尷尬地笑。

「咁算啦,你聽唔到就最好。」小光好似鬆左口氣咁。

「係呢…你好似唔係呢頭附近嘅學生喎?」小光拎起書包,準備離去,所以我都跟住拎埋野走,一齊走嘛嘻嘻。

小光揹住個白色Outdoor書包,上面掛住咗一個粉藍色貓公仔,唔係嗰隻無口怪物。

「係呀…我果頭啱我嘅時間已經full曬啦。」其實係我驚撞到熟人先去遠啲嘅地方。

不過估唔到佢會咁細心留意我,心中一陣竊喜。

「原來係咁。」小光笑住點下頭,推開左房門,出面兩隻寵物小精靈係度等緊佢。

依佢地嘅表情黎睇,係問『點解咁耐架?』。其厭惡、反感嘅表情簡直係做得淋漓盡致。

唔明點解佢地會做到朋友,明明性格上係南猿北轍。

同小光告別咗之後,我孤身走我路,下一次見面,又係一個星期後。
好睇呀 好有畫面 希望出多d 唔好棄故吖

多謝支持
放心呢個故我唔會棄
死會都寫埋落去
a0嘅我次次睇ed故都覺得好甜蜜 個9個都話遇過靚女搭巴士唔小心瞓著係佢膊頭,補習坐隔離得閒講2句,自修室比女問點做數 我一次都未試過,fair咩

其實現實世界好多嘢都可能發生,但我自己其實都未試過咁好運
你未試過,其實好多人都未試過 可以有咁嘅待遇嘅人又有幾多個呀
我睇下夜晚出唔出到文啦
諗起我中學果陣
其實現實補習根本補完就走
文呢
文呢

嚟啦嚟啦
返學校嘅時候,再望一望自己學校啲女,無一個可以同小光比。

尤其是自己班上面嘅女,好極端。唔係男人婆四周走嚟走去,就係靜到乜咁女仔。

望住自己班上面啲女,只會令我更加想念小光。

可惜苦無小光嘅whatsapp,同唔到佢傾偈…

好!學呀楊話齋,夠鐘意就有辦法架啦。我實要拎到小光電話!

我抱住呢一種決心,無嘢可以阻到我。

又到左補習嘅時間,同樣嘅位置,同樣嘅時間。

好多人都嚟到,又係小光佢哋姍姍來遲。但係呢段時間,唔同嘅係,多左一份期待。

我時不時留意門口,期待打開門嘅一剎那,會係見到小光嘅身影,唔好要嗰兩隻超進化就好。

我差唔多每隔三至四分鐘就會望一望門口一次,我期待緊開門嗰隻「嗞…嗞…嗞」聲,咁樣我就知係佢。

難得我隔離同後面都無人,卻遲遲都唔嚟。

就嚟等到瞓著嘅時候,就係呢把「嗞、嗞」聲嘈醒咗我。

一打開門,只見小光開門走入嚟,超唔好意思咁閂門,然後急步行埋嚟,咩都無講就坐咗係我隔離。

由小光一坐低咗嗰一秒開始,我就緊張啦。

個人坐到直一直,雙手好規矩咁放係枱上面,個腦開始諗唔到嘢。

小光上氣唔接下氣,氣喘喘咁,實係啱啱跑嚟架啦。

我扮到好唔覺意咁望下小光,我扮架咋!瞄到佢額頭出曬大汗咁,身為一個體貼嘅男人,當然為佢準備好──紙巾。

我從書包拎左包紙巾,放係枱上面,伸長隻手遞俾小光。

小光見到後,臉上喜形於色,想收埋卻藏唔住嘅樣,好可愛。

「唔該。」小光笑住咁拎咗張紙巾出嚟,輕輕拭一拭額頭上既汗。

忽然間我有種衝動想去奶乾淨小光上面嘅汗水,一定好好味…

然後一路奶落去……

頂越諗越變態!
其實現實補習根本補完就走

Agger

但我有好多朋友都係補習社溝返嚟
有一個仲要拍左3年
這些機會
樓主補燈塔?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞