《溝女的聖地──補習社》

992 回覆
407 Like 4 Dislike
「無錯到係咩意思呀...?」我唔係幾明,係咪有另一種意思...?

「嘻嘻!唔話你知!」Kitty用力咁撐起自己,企咗起身,然後吐一吐舌頭,好可愛咁嘅樣,同時又有啲嬲打...嬲屌feel咁。

「等你心思思!哈哈!」然後佢拍一拍手上面嘅沙塵,「走啦,去食飯啦,我肚餓啦。」

有陣時真係唔鐘意啲女講啲唔講啲咁,我想知呀.......

我哋去洗一洗個手,就出返去搵野食。

行返去碼頭嗰邊睇下有咩嘢食先啦我諗住,沿路上我同Kitty都行得好埋。

我哋都垂低咗雙手,我感覺到Kitty有意無意咁碰到我隻手。

佢隻手雖然只係碰到少少,但我都覺得佢隻手好嫩,好滑,好似碰一碰就滑咗出去咁。

同埋啱啱洗完手,佢隻手好冰冷。

我唔知Kitty係有心定無意,碰到我隻手嘅次數係有啲密。

但我真係好淆底,你想問我淆咩呢?

好老實講,啱啱先同我講,叫我等佢,如果依家拖咗佢,係我會錯意咁點算?

同時間,我真係想唔顧慮咁多嘢,拖咗再算。

十五十六咁,點算好?
我幫你拖啦
拖啦,等你咋
正當我諗緊十五定十六好嘅時候,Kitty佢捉住咗我隻手............

指。

Kitty捉住我隻食指,唔係捉曬成隻嘅,係捉住咗指甲嗰個位,輕輕咁捉住咗。

氣氛有啲甜,連呼吸都覺得甜,係會感覺到心嘅跳動,但身體好似僵直咗,反應唔嚟。

我見到Kitty係低頭望住地下,扁住嘴,好用力咁合埋,個樣含羞澀澀。

心入面嗰種震奮真係難以形容,比中六合彩更加開心!儘管只係捉住手指頭...

我哋行到碼頭嗰邊,短短五分鐘嘅路程,卻令我回味無窮。將來諗返起,心中都會泛起一點甜,我都會笑,笑得好甜添。

「食.........喵!」屌,我緊張到咬親到自己條唎。

「你無事呀嘛?」Kitty即刻鬆開我隻手...指!

屌!真係柒咗,仲要鬆開咗隻手,唉......

頭先諗住型型地咁問,繼續俾佢拖架嘛,早知唔問啦頂!

條唎好撚痛...
加油!
好sweet呀
公平咩 女神溝毒撚
嗚呀
通常點解女神會溝毒撚 就係因為出面玩靚仔玩到悶 發現靚仔花心 決定搵件毒撚埋單
好撚正呀
樓主加速
好正丫屌
加速
我今日會去完旅行返嚟
所以我今晚會出文
琴日無出到真係Sorry
成日要你哋等咁耐
好撚正呀
樓主加速

多謝支持
正評夠就會加速
通常點解女神會溝毒撚 就係因為出面玩靚仔玩到悶 發現靚仔花心 決定搵件毒撚埋單

我有幾個fd幾靚 但同毒撚拍拖

我有幾個fd幾靚 但同毒撚拍拖

葡萄
追哂

完全明個種追女既感覺..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞