《溝女的聖地──補習社》

992 回覆
407 Like 4 Dislike
呢個位停
仲有冇
磨牙
係啲老撚土既位停 我hi
仲有冇

今晚會加速

毒撚係老土啲 體諒下

hi你老母
屌你 可唔可以快dd呀 好心急呀仆街
加速
文啊!!!
文呢
好失望
今晚唔瞓都會加速夠4篇
絕不走數!
依家打緊 請耐心等候
今晚唔瞓都會加速夠4篇
絕不走數!
依家打緊 請耐心等候

加速 等你開飯
1.
我屏息靜氣,如果又俾人拒絕多次…我諗我真係會直接行去前面,跳海算鳩數。

都成半年啦,如果咁都追唔到,我仲有機會追到佢咩?

上到大學,呢個狗公成群嘅社會,Kitty有咩可能唔落入狗公把口裡面呢?

加上今日以嚟嘅舉動,我都有一半以上嘅打握成功嘅…

我依家靜默地等待──等待Kitty俾我一個答案。

我望住Kitty,期待佢宣布一個美滿嘅答案。

我只見Kitty輕輕地別過臉,眼睛望向汪洋大海,似乎係度思索緊啲咩。

良久,Kitty先終於開口。

自從我開咗口問佢,成個氣氛頓時變得沈重。搞到我好後悔問咗呢個On9問題!點解我會係呢個時候問?唔問嘅話,至少我哋可以開開心心咁過呢個聖誕。一問咗,就有可能sad住咁返去……

我好後悔咁衝動做咗呢個決定,至少唔問,我仲可以逃避,依家Kitty咁嘅樣,搞到我都擔心起上嚟。

心跳無止境地加速,呢次唔同平時見到Kitty嗰種心跳加速,會帶有甜甜嘅味道,令人回味無窮。

今次心跳加速係令人窒息,沈重到想令心跳停止,好辛苦。我只係感受到心跳加速帶俾我嘅無力感。

「呀水,你可唔可以等我呀?」Kitty良久後吐出呢一句說話。

我全身四肢忽然無曬力氣,軟咗咁,然後頭腦忽然間好似輕咗機咁,空白一片。

「仲等?我等咗成半年啦!」我有點按捺不住,我究竟仲要等到幾時?

「我…我都唔想…但依家真係唔係一個啱嘅時候……」Kitty見到我咁兇嘅樣,害怕起上嚟。

我聽得出佢把聲係震緊。

「咁咩時候先係啱呀!?」我都感覺自己語氣十分之唔好,但我真係控制唔到…

與其話控制唔到,不如話係我接受唔到……
咁樣答得你 明顯有左第二個 做兵算吧啦
有幾多人等緊文
有幾多人等緊文

有幾多人等緊文

等緊架
有幾多人等緊文

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞