《溝女的聖地──補習社》

992 回覆
407 Like 4 Dislike
Live了
留名
阿楊呃撚含
又要嚟加速啦
聽日會追加兩篇
呀楊都講到咁囉,唔通真係有撚唔含咩,我就照足佢安排。

當日,我約咗Kitty係銅鑼灣SOGO等,方便易認。

我手上面拎住我份聖誕禮物──關晴幫我諗嘅冷帽。

我同佢諗嚟諗去都諗唔到Kitty缺咩,因為Kitty咩都有…最後發覺佢好似係無冷帽,於是就買咗佢啦。

而呀楊所謂嘅好橋,就係book間有情調嘅酒店,食佢嘅晚餐,再上埋酒店……失身!

平淡夜~失身夜~

臨近性誕,街邊總係奏起淫亂嘅聖詩。
呀楊仲好可恥咁話,『屌!你驚春咩?反正佢都俾你安排啦係咪?』

『你咪想點咪點囉!一句講曬,你係咪男人先?』呀楊好嚴厲咁問我。

『係呀…』我好肯定咁答。

『係咪得囉,你係男人,就想食咗架啦係咪?』佢雖然講得好低俗,但駁唔到。

『你係想食咗佢,嗰晚就係你嘅好機會!你錯過咗,就要等一年啦,你自己諗啦。』

『唔好話做兄弟嘅無幫你諗啦,到時候你一啖一啖咁食咗佢,食盡佢每一吋嘅肌膚,緊致嘅鮑魚,到你食完之後,坐係度攬住條女,諗返起兄弟我嘅呢番說話,你就會感激我架啦!』

呀楊呢一番為我「著想」嘅話,令我忐忑咗好耐,我怕Kitty會以為我係嗰種人,為咗食佢而搞咁多嘢,我怕會太快……

但呀楊亦有佢嘅道理。

我摸一摸外套入面嗰一包嘢──超薄裝,呀楊為我準備。

話係聖誕節喎,唔想我做爸爸,睇死我青頭仔幾秒就完事,叫我用多幾個…

到最後… 我係有照佢意思做,佢都講到要含撚仲樣囉,係咪先?

諗起今晚有機會唔做青頭仔,其實係幾興奮!!真係好像high!

如果可以直接令Kitty成為我嘅人,咁咪仲好?
好變態
睇死條女要早走返屋企
咁樣溝女? 唔撚係掛
咩料

忍唔住要留言
唔要甜
等睇呀楊含撚
哇乜大家咁大反應
睇嚟大家都想走甜
留名

屌板男
呀楊一定含

唔係話唔要甜,如果咁樣加落去會好怪
其實我無諗住加甜
不過要睇情節 順其自然
加甜
有甜當然好 但點睇kitty都唔係咁隨便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞