羽絨/風褸/旅行用品討論[10](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
好後悔 btw fission SV 呢件我見到係regular fit, 佢會唔會比平時regular fit 既shell jacket 大件d
唔知,你去試啦
大過Alpha SV半個碼
巴打可以講下點垃圾法?見係幾靚
Atom LT 著 medium
咁Atom SL 係咪應該same size ?
咪就係好撚跣
salomon最貴果個系列唔敢講,但x ultra就一定係垃圾之最,係昆d新手入門唔識野既人買
Yes
Atom SL 幾時先著到 有LT 真係好萬能
公司
一般冷氣房都着到,喺香港嚟講實用過LT
active junky 同extrabux 都有用,cashback 一般都係三個月左右過番paypal ac
LT 2月中仲有少少涼,行半個鐘放狗,個身已經滾滾地

所以先想入件SL ,好似breathable 多d,行山都好可以著
香港行山行一陣已經岀曬汗,我多數都係著d 好薄既風褸就夠
今日朝早番工著atom lt 岩岩好,入到室內就要除
今朝著咗件beta SL hybrid懶無帶遮,點知等小巴勁大雨,但發覺件褸無咁跣水,之前用果枝storm 洗過都recover 唔返,各位有無好介紹?
好似有隻噴霧係補返dwr coating,但咩名我唔記得
有冇巴打賣beta lt/ar/sv? size S
今日好大風, 著左AR, 係未太虧?
好大風
我今朝著Atom LT 都夠, 前兩日係上海就Tee 加 Cold WX LT 岩岩好..
買左件RAB MERINO BASELAYER , 想問下應該點樣洗係最好??
手洗
Beta sl hybrid / Beta AR 啱唔啱
2019 年版,轉左拉鍊
sl hybrid 賣幾錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞