羽絨/風褸/旅行用品討論[10](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
專門店好少有discount, Montbell 就算outlet 都唔多平野,好多時outlet 野價錢同出面一樣,只係有退稅,可能本身Montbell 定價都叫平
atom ar有人留左,得番koda jacket
咦我見Carousell 有舖頭賣全新permafrost light down $1536... 其實係咪算抵?
北面 gore-tex 600 fill 羽絨
Size S
著用5次內
有冇人岩?
https://t.me/kk28649

問多次 想知香港邊到有長就Patagonia Retro x. 買
沙xx現金七折,beta sl就2100左右,hybird就無留意
最近行過2間專門店都冇,今年隻色幾靚,可能一早賣晒
仲有件atom lt hoody,black,xs,有無興趣?
唔知專門店有無,OVERLANDER同沙木尼都無

但你可以試ATOM LT, 唔差太多
巴打著咩size? 見黃色有中碼HK$17xx, 黑色得L/XL 大約HK$2000
咩色,幾錢?
tnf細碼係regular fit?
caribou,s碼
遲左入貨 我問佢地Facebook page都話全線斷晒
overlander試過. 應該係s.
m 都啱著, 但手袖超長
oh, 咁無計了
之前SS 係咪可以 $1800 入手?
我買左黃色S, 千七蚊倒
beta sl hybird好似幾正咁.
又有格肋底, 又有袋
所以都忍唔住買左,仲要我鐘意隻色
hybrid 26xx
邊道咁平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞