羽絨/風褸/旅行用品討論[10](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike

Mr.Porter一大減價真係抵到hihi
最緊要係日本製
抵到爛
好抵, 不過我carry 唔到
份repair 既alpha sv
佢比我簡過件新重要ship埋
請問你本身係咪網購?
係咪跟住呢度
https://arcteryx.com/us/en/help/product-service
做return?
How much?
我係香港retailer買
之後sd email 比arcteryx
再自己寄比佢
同佢keep 溝通
1230寄 今日就運緊返黎
有咩文件要提供?
例如單據?
乜都無比佢 除左件衫外
謝清
Altitude Sports好多Smartwool產品做緊6折,$400唔使一件merino 150長袖。
https://www.altitude-sports.com/collections/smartwool#/?_=1&filter.on_sale=Yes&page=1
似外國sportsdirect果d level既貨
唔會話差 但d cutting同款真係唔好淨係睇相做reference
直送香港?
直送,但運費貴,集運算啦
少d睇GO WILD
d貨咪玩啦
一折都嫌貴,
MAIER SPORTS 係咩垃圾黎
淨睇防水, 聲稱半價$850 果件同迪卡儂D $529風褸同級
不過MAIER SPORTS果2件著去公園同阿伯捉棋應該容易D融合

craghoppers 又係D咩黎
咩Outlet 70% off Outlet都唔入啦
重量685g 認真?
果然係結合輕巧、防水、透氣一體
amazon 一seach, 有條鬼婆傻更更買左,
落雨著, 濕晒
高手
想問埋呢件野
Columbia 間公司搞嘅果然係伏
款幾靚,但千二蚊可以買返牌子嘢喎
Atom LT Hoody
小店做緊6折 巴絲價 ,其他款都可以傾傾
Montbell 清貨8折
Salomon 6折
位於旺角 暫時重齊色碼
宣傳下 唔買想黎試下都可以 不喜勿插 謝謝

t.me/outdoormen
Patagonia
行貨定水貨?
$1600買番黎,無著過出街,$1200放,可議
幫巴打推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞