羽絨/風褸/旅行用品討論[10](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
出事㗎嘛
LEAF Atom LT唔靚嘅
Nuclei AR 停產咗 有冇話邊件係相似?
好鐘意wolf grey隻色
2018年前既款
所以啱色 好買啦
琴日係香港某店正價六折買左黑色AR 細碼,要買兩樣野先有六折,一樣野得八折!算唔算抵買???
正價係幾錢先
邊度揾到LEAF
我都唔知
我都想買件atom lt or ar
想問呢度有無巴打12月左右上過尼泊爾海拔6000米以上既山,想問下下身咁著ok 嗎,需唔需要加多條synthetic insulated 既中層褲??有無好推薦?
上身 smartwool baselayer
BD polartec power dry fleece
patagonia nano air hoody
Rab postron down jacket

下身 smartwool baselayer
karrimor polartec power stretch fleece
haglofs rugged mountain pants
marmot precip pants full zip
邊間?我搵左好耐都唔見有AR
正價$2990(呢個應該係香港官方價),啲大鋪都係標呢個價,琴日買折左$1794
1800蚊又ok
要2件先有六折,唯有執多對行山襪,埋單$19xx!
係唔係所有野2 件都6折?
本身話所有衫褲兩件六折,可能就收工,之後話是但揀一樣野都可以兩件六折!最後我就揀多咗對行山襪
咁爽
你好瘦?如果係既,我諗XS都ok!! 我預會著衛衣,揀咗S!不過始終唔知你身型,試清楚先穩陣!
諗唔到買乜!又就去旅行會行山,唯有買對bridgedale襪,對襪本身都貴,原價要$190 ,不過聽講都係好野黎
搵日去睇睇先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞