羽絨/風褸/旅行用品討論[10](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
依件唔係GTX 好似無入深藍
唔係goretex呀
overlander得紅色,藍色一早賣曬
我好似有黑色 明天番鋪睇睇
但係藍色應該無

問多樣lee件有冇s/m碼?
overlander又係賣曬,得L碼
推呀

睇中左呢件 門市買緊$2990
有冇地方買平少少
想問下atom lt可唔可以扔落洗衣機洗?
有冇咩要注意
拉好拉鍊,30度機洗,唔好落柔順劑
部機太先進冇熱水 就咁洗都得啦
我recommend 你去舖頭試. 薄身野黎, 似Atom LT
身同袖都偏長
巴打
想問你件beams x arcteryx係咪日本買?
當時買幾錢?
係ebay 買架, 買個陣係貨尾黎, 好似3000幾hkd
3千幾買到theta AR 好抵,仲要beams crossover, 不過呢件size 好似大,平時beta sl 著S 呢件係咪要XS 先得
唔該巴打
我係買大左, fit 既話我着 M size. 我係預我裡面着到件 Atom LT.
本身冇買d咁功能性既羽絨 冇咩認識
但因為黎緊去旅行睇雪睇極光 所以想請教下

要洗水 擋到-10度 擋風
因為會揸車 所以唔會長期係戶外 想一件過 方便d
唔會滑雪
想要Arcteryx或者the north face
想gortex (唔得都唔緊要)
筆直3000-3500
可唔可以推介幾款睇下?

同埋想試arcteryx 除左專門店 有冇好地方?
真係未買過呢d 唔太認知 sor
Kappa Hoody, 一件過
第個post話uniqlo blocktech減價 呢件野係咪ok
定係好似uniqlo羽絨咁其實係笑話
lm

399 d 料好似唔錯...
一分錢一分貨
有牌子嘅一件類似風褸閒閒地過千
我都買過類似但係new balance黎
三百幾蚊一樣入面有層膠有果種防水拉鏈
去旅行果陣當雨褸著都擋到水,有水滴落去會變水珠fing下就跣走。
如果粗著你上山下海買件平嘅就算
咁既價錢買到3layer gore tex c knit
冇得輸

呢件呢??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞