羽絨/風褸/旅行用品討論[10](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
但黃色本身應該係無咁好賣先平d
北面 gore-tex 600 fill 羽絨
Size S
著用5次內
有冇人岩?
https://t.me/kk28649

Grandpa style
想買件類似風褸但唔又唔好太薄 香港10-20度岩著既褸有無推介 個人本身都唔算怕凍
黎緊二月去群馬,柒下柒下以為唔過零度就去試左Nuclei AR s碼。返到黎先發覺將會負12度

想知kappa 同nuclei 個碼差幾遠?
風褸頂盡15度就唔夠暖. 因為無任何物料保暖, 薄薄膠一層. 風褸的話, Montbell 呢件唔錯

https://en.montbell.jp/products/goods/disp.php?product_id=1128531
same sizing
Softshell jacket款應該唔錯
Montbell Cyclimb Jacket 最近買咗件
厚身過風褸既彈力布
我個人可以頂到15度左右
我都係著一件長袖衫+呢種jacket 夠做

呢種fit身jacket 仲可以做中層
幫手推番上去
感謝各位
Hybrid 既話 Priory有折喎,直送香港2000蚊左右
紅色 黃色冇乜size ,但黑色齊曬size, 有興趣可以睇下
唔該晒
潮偉巴, 你覺得patagonia r2 techface 做中層會唔會暖gamma mx 好多?
R2 厚身好多喎, 更係會
咁r2同atom ar比呢
咁就梗係Atom AR. Atom AR 係羽絨, R2 係Fleece...
巴打有無雪地手套介紹?
今日行左沙木同overland, 無Atom AR Atom LT就咩碼咩色都有
會唔會因為香港好小用到ar
想買黎試下AR威力都唔得
依家先買Atom LT會唔會好傻豬
可能又要留到下年先用到
咁R2同Nano air light 比呢?R2無hoody
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞