羽絨/風褸/旅行用品討論[10](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
有無網站睇睇
Montbell有無保暖透氣底衫?
另想買返件防風防水,有實物相睇就最好
同問啊,montbell 底衫
有呀 8折
有吵 黎睇下

位置要tg你?
有無開fb睇吓
搵朋友係外國買咗件Beta AR
但係我本身高著Beta好似短咗少少
有無巴打有興趣
全新 S 黑色
遲啲去青森同藏王,會玩雪,請問mont bell 雪靴有冇人著過?好唔好著?或者有冇其他推介?唔該
巴打tg咗你想要地址
我反而想問有無中/高桶行山鞋,香港落雨行山同間中去雪地都著得
因為唔想買對雪靴兩三年先著一次
我都想問問各位巴打,
我下星期去韓國冰釣,
如果我著Solomon X ULTRA MID 3 GTX去
我女人著Palladium boot 去
個底會唔會凍到裂

另外雪抓有必要買嗎,入室內又要拆,我又唔係上雪山,好似太誇張
vasque inhaler 2
arcteryx alpha sv
black or blue Size L
$5000 @1 全新有單
有無人有興趣?
solomon啦
幾好著
冰爪行冰一定要 冇冰爪會冼到hiji
我都想問問各位巴打,
我下星期去韓國冰釣,
如果我著Solomon X ULTRA MID 3 GTX去
我女人著Palladium boot 去
個底會唔會凍到裂

另外雪抓有必要買嗎,入室內又要拆,我又唔係上雪山,好似太誇張
行冰嘅話冰爪一定要 冇冰爪會冼到hihi
夠輕身,好野黎
輕到好似對低筒咁
仲要用megagrip底,行沙行泥行濕石都唔跣
去北歐都係諗住著佢算
megagrip黎?我見得黃牌無寫megagrip
去行山鋪睇一般有megagrip要$2000
megagrip黎,鞋底舊膠冇寫但新鞋鞋底會有塊膠紙仔寫住
我果塊行行下山甩左影唔到比你睇你上網search d介紹都有寫
呢對之前先有細鋪做秒殺價900幾,唔秒殺都係千零蚊
我上年係amazon買都係900零連運費
又megagrip又gtx
千零蚊又OK喎
amazon買最驚唔啱碼,行山鞋唔啱碼完全著唔到
行鋪睇下先,THX
不過唔知d優惠完左未
我之前問過價原價1699優惠1250vip1180
買鞋識買一定香港門市試碼再上網買啦,係要厚面皮少少姐
salomon濕地亡
我果對gtx 覺得好著過哥記
columbia ?
colum d鞋不值一提啦,傻既先買
我以前著salomon x ultra 2,乾地又稱唔上王,但落完雨行濕地就跣左好多鑊
相反megagrip底行濕地真係唔跣,係高速跑落山先差d跣一野
對salomon而家都比我雪藏左,諗緊洗乾淨拎去捐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞