羽絨/風褸/旅行用品討論[10](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
好彩我仲未入full zip 版
一路等緊r2 techface full zip減價
香港既天氣,應該係入風褸好D
上年年中買左件atom lt 期待冬天來臨
點知著左5次都冇
上上年冬天著左起碼成個月今年無冬天無得怪人
想問件north face滴左豉油落去點洗
想問下Arcteryx fission sv 460 usd 抵唔抵,想入呢件來睇極光
想問下有咩baselayer 推介? 會去大概0度既地方
定係uniqlx heat tech 都夠做??
美國官網正價七折已經可以入手
Smartwool or ice breaker
有無ching知道Patagonia隻Lightweight Travel Tote Pack門市係咪有賣?
thanks
thanks
用pro wash滴兩滴落d漬到摔再加多d浸得唔得
哇 軍官!
pro wash去邊買?
喂好耐冇見
想問件north face滴左豉油落去點洗
用pro wash滴兩滴落d漬到摔再加多d浸得唔得
哇 軍官!
pro wash去邊買?
喂好耐冇見
你認到我?
我兩件都係風褸呀 一件食燒賣中豉油
一件比阿婆用個生銹衣架整到有銹漬
起左你底認得個舊名 以前有入過黎我地個塔羅post吹水嫁嘛,冇記錯係玩air打飛機團
咁唔小心呀你我d outdoor野包括平時著出街既tee一定自己洗自己掛,邊個掂我就屌撚柒佢
尋日落雨發覺件beta sl唔冼水,係咪有野買黎噴返?
有無介紹
仲諗住等女試完size 一次過checkout, 依家所有insulated jacket 都sold out
好少折上折
啱啱個Black Friday 都係得75折咁大把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞