[選擇題] 異世界冒險

1001 回覆
45 Like 7 Dislike
1 雖然想攻莉娜,但見死不救仲係30厘米!?快快脆刷完好感就搵莉娜啦
睇圖
你對巨乳標準咁低嘅
都未大過個頭
樓主 如果反跳正咁3姐妹既概念圖可唔可以係佢地

性名 丁.狗
稱號 狗頭人戰神
種族 獸人(狼/犬科)
武器 空手
背景
素有戰神美譽,是個不知撤退為何物的狗頭人,在與敵人正面對決中從來未嘗敗績

但係個鐘意二次元既毒撚(唔好問我二次元點黎
巴打你都幾鐘意選擇故 最近睇過既3個都見到你

btw 1日live左
等電腦3D 渲染
得返手機冇野好做
其實有4個
呢個post
勇者鬥廢柴
比人撚武俠
強姦流仙俠
歡迎新讀者 會盡量安排角色出場
至於邊個跳反或者跳正其實真係未諗
都係靠以後大家啲選擇決定

諗好桐人技能樹學哂之後轉職邊個未
樓主我番黎了 無追幾日終於live咗
halo 巴打
村民升上去大家估係咩未
強姦犯
可能係都唔頂
解鎖條件係令到黛絲同辛西亞懷孕並且冇人知列仔係生父

btw
啱啱睇下投票結果
發現呢個post原來多基佬
巴打,又係你
無處不在
依家勇者睇到嘈,最憎就係d人有能力唔做野/冇能力又要廢嗡,果條廢柴拎力量前後就分別中哂兩樣

比人撚武俠一開始幾好依家變咗溝果個段悔嘅game仲要連載咗成個月主角都係戰力單位比人撚

仙俠果邊原post走咗佬大家鳩玩玩到依家我都落場寫埋

得呢個post有得睇下
建議你睇埋毀滅世界魔女故
勿以小人之心度君子之腹!你發現自己居然是一個深明大義的人。你覺得在這生死關頭,那些連私怨都算不上的「理性排斥」根本就談不上是什麼。

他們其實和其他人都一樣,這個世界已經足夠冷了,你不必這為這個世道雪上添霜。

只見雙方戰況十分激烈,倒地不起的得文使到兩名女生輪落至被三個賊人圍剿的戰況,分別手執劍與斧的兩名女生被逼得步步敗退。

對方攻勢十分沉穩,而且一直保持著非常好的平衡,他們一點點地消磨著兩女的意志與體力,只要再這樣下去很簡單便能把對手拖得累垮,根本就不給兩女絕地反擊的機會。

這時你從夜色中潛伏至以圈圍攏的三人身後,你沉著氣、凝聚起精神,耐心等待著對方三人換氣時暴露的時機。

「喝!!」提起長劍,你從漆黑的叢林中暴起,飛快的動作使到對方猝不及防,一個照眼間,劍已經深深埋入對方的體內。

你狩獵過不少魔物,也不是第一次親手殺人,血肉的手感透過劍傳到你的手中。把劍深深一刺、一拔,只見對方表情錯愕地倒了在地上。

「你係邊個!」對方見到同伴戰亡,發出了小兵式的叫喚。你會:

1 強盜式登場
2 假面騎士式登場
3 快快清場,不作自我介紹
想2 貫切最初嘅假面
不過都係3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞