[選擇題] 異世界冒險

1001 回覆
45 Like 7 Dislike
遲d原來女豬都係卧底
搞咁多嘢玩苦肉計就係為咗確定可以係正確時候殺死主角我都唔意外

btw
上次仲係惡魔之孫今次惡魔之子
下次係咪升做惡魔之父
你很快便從昏睡的狀況中醒來,天上依舊是掛著那個月亮,看來時間不是過去了很久。

你發覺自己正被人抬在肩上,是那個獸語者嗎!正當你要作出反擊時,只見格倫的聲音已經傳到你耳邊。

「喲,終於醒番喇!」他直接一鬆,把你掉到地上。

喂,大佬!我傷者黎架,俾番小小尊重可唔可以?RESPECT,RESPECT,RESPECT!

「你個死仔,叫左你番去仲周圍跑?如果唔係齊格先生唔放心叫我黎護送你番去,你家陣真係屍都冇喇!」對方先下手為強,把你罵上一頓。

車,你咪又係賣左我俾齊格先生.你心中敢怒不敢言。

「咁個獸語者...?」

「緊係俾我趕走左喇,唔係你估你家陣仲有冇可能係到同我傾計?」

可惡,居然又俾佢走甩左...

「你唔洗覺得可惜既,反正我地只要將佢既資料交俾領主佢地,遲早都會捉到呢個漏網之魚。」格倫說得也有道理。

「睇你個樣,有氣有力,自己可以番去喇?」格倫以他自己的方式關心著你。

「得喇,我可以架喇...你岩先有冇受傷呀?」你其實十分感謝他的救助,問起他的傷勢。

「你英俊非凡、威武有力既格倫大哥似會受傷架咩?嗯?嗯?」他突然擺弄起奇怪的動作,你就知道他身子沒有事了,可是腦子嘛...誰能確定到?

「算喇,我都係護埋你個死仔番去喇!一陣你又搞多次咁既野出黎,我都唔知點算好。」

很快你就回到去安德烈醫務所外,格倫也靠了在椅子上睡覺,他決定留在屋中好好保護著你,以免失手的獸語者又回來襲擊。

你發現這個沒心肝的格倫居然比起你更快入睡...

第二天早上醒來後,你被要求去到找齊格先生說明昨天晚上的事,打開門後你見到了除了齊格先生外,還有著費魯和一個生面口的人,他們都各自忙著手上的功夫,你決定先向誰搭話:

1 齊格先生
2 費魯
3 生面口的人
巴打留意到了

大家係咪都會好奇老豆同老母點解會冇戲份呢?
只可以同大家講以後會交代 格倫個稱呼亦都係有原因
村長既惡魔之孫係因為佢既惡魔係爺爺
咁格倫唔洗我解釋喇
1 齊格先生
2 費魯
3 生面口的人
今日就打住呢四千字先
夜少少番黎再出文
不過可以同大家確定既係唔會虐男女主
女主們只會係一出場係反跳正
暫時我都未構思一個係正跳反

另外我已經決定左第一次加重甜 拍拍拍會係爆完第一個PO之後
之後我地每爆一個PO就上一個
希望大家有機會同我一齊同咁多位女主敦倫足哂佢
結果莉莉係列登齊未家道中落之前出去嫖嘅產物
可以做埋惡魔之父了
會反跳正
即係愛莉莎真係苦肉計緊

係一出場就係講明反派之後跳正

即係好似暫時個班魔女之家既角色咁
角色概念圖:

格倫

係咪暗示會娘化加入後宮
不了 純水話大家知
格倫又靚仔又勁
而我就連C8763都未用到
桐人無論用邊個AC點睇都打唔嬴亞瑟王(男女都係)
2,廢老
推一推先
睇黎大家冬至都係同屋企人開心做緊節
今次用正負評呀巴打
同步左
仲同d 3d軟件搏鬥緊
我連小畫家都未識用
專業唔同啫
如果聖誕或之前有三十正皮
我地今個星期六日就連續兩日萬字章節
巴打係cs ee archi定design個啲?
唔講啦
唔想比人笑
好多人想搵位人身攻擊我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞