羽絨/風褸/旅行用品討論[9][年尾清貨] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
Priory終於到左香港
我都係,但我星期一朝就上機去日本,始終都係趕唔切
去左日本睇
SL Hybrid冇Xs
件s大到仆街
得16x係咪唔應該買始祖鳥
arcteryx保養要提供invoice
ss email俾我果張係咪已經得?
我都到左
好感動
有xs呀
xs上網搵好難搵未見過,香港d鋪都有xs
利申同類
巴打有咩香港鋪介紹,oveelander?
香港郵政話送緊嚟喇,好感動
趕到去日本了
montbell
有隻3 in 1 parka 都幾適合香港
呢幾日著都夠暖
都係賣二千頭
賣全新 ATOM AR HOODY, TUI, SIZE M 1700
二手95% new ATOM LT JACKET(無帽), RIGEL, SIZE L 700
二手95% new BETA SL, NOCTURNE, SIZE M 1400

https://t.me/icehei92
拎到手先計 祝福你 (同埋我 )
多謝咁多位
已收到, M size Atom AR (Tui), 隻色幾正,同埋好啱身
AR size 係咪同LT 一樣?
鬆少少
本身有mont bell gore tex樓, 係咪買雨絨中層好D
本身gore tex都焗焗地, 再加件中層又防風冼水咪更加焗?
巴打你都幾瘦下喎 我170 55kg 著S 岩岩好咋喎 都係SL Hybrid
問題係我矮
試下女裝
2000平200, 定600平200先, 差好遠WO
買thorium ar 啦, 你個2件都唔夠暖, 著thorium ar 要外加hard shell 防風
我都唔識d鋪頭,我個陣去左炮台山名峰行試過xs
係好fit但網上搵唔到
我原本都打算買女裝m,但發現個logo細左無咁型所以都係買男裝s
矮就是原罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞