羽絨/風褸/旅行用品討論[9][年尾清貨] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
原來未買 咁都好啲
咁岩得咁橋
賣二手Atom LT Jacket(無帽), Rigel, Size:L, 95%new, 掉左牌, hkd 700
二手Beta SL, Nocturne, Size:L, 95%new, 剪左牌但keep左係度 hkd1400
呢兩件淨係去旅行著過兩個禮拜, 用左專用清潔劑清理
全新Atom AR Hoody, Tui, Size M, 未開袋, hkd 1700
https://t.me/chukinwaiwai
我知佢做50%呀,不過我自己買咗件,如果買多件回50%真係唔知點用

如果只係 BF 先有 7/75 折我叫女人買 montbell 算
係你啱, 舊版R先有一楝
Alpha sv
Beta sl著S, 呢件係咪要XS?
大家好,係大阪入手左Montbell 3in1 Fall Line Parka,想問下for香港冬天著同埋唔太凍個時當風褸係咪夠用? thanks
淘寶+順豐先7舊水 條友食水都好深
個tag好撚假
係勾到啦, soft shell 嚟?
tnf係咪辣殺牌子
唔見人討論
近排去左outlet執左兩件goretex褸
夠啦,分開著好 fit
thanks巴打,聽你咁講都定d,我怕香港特別凍d個陣會頂唔到
上次講到
Black Friday 買2件
Moosejaw 果件幾日就到

Campsaver 話沉日送到
今日都未收到 上網check一check
話campsaver 果邊入錯address 變左unknown 送唔到 而家彈返去比sender 垃圾到on9
又唔知要等幾耐

今日Update 返比大家

個郵件12月8 寄返去起點
直至沉日都完全冇郁過
期間我多次又吹佢 佢叫我搵代運公司跟進 我屌埋佢 之後佢幫我跟進

直至今日佢話寄失左,要重新寄
我叫佢退錢算
以後唔會再係campsaver 買野
Campsaver 啲速度不嬲廢 唔係discount多過backcountry 唔會用佢
Hard shell
今日熱撚到
想寄返去加拿大整件alpha sv 請問一下各位有邊間寄野快靚正?
想平既speedpost喇
運費洗唔洗200?
用公文袋裝既話應該差唔多
一個禮拜內到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞