羽絨/風褸/旅行用品討論[9][年尾清貨] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
佢話there has been a delay with a number of parcels reaching HK...暫時畀唔到estimation delivery date
atom三件都有
SL通常有冷氣嘅地方先拎黎著
我會係買Permafrost Light
你唔係搵樹支勾佢...邊會咁易爛. 不過買Beta SL 的話, 直接買Beta SL Hybrid , 好好多.
香港邊度有得買?我去過荃灣overlander無呢兩款,日本運返黎又唔係平好多
http://www.montbell.com.hk/dealer

好多都斷貨架啦. 續間打去問啦.
下咁好賣架 唔怪得次次去日本買都成日斷碼啦
唔炸啦 唯有等下 間送貨垃圾

Ar 終於到

俾大家參考,171-2 s size,regular fit,到pat pat 一半,有位入面加衫,xs 我諗應該望落到slim fit d,但去凍既地方應該會入風
無咩見過有網站賣nuclei AR 咁

打算買件Kappa Hoody,因為一月頭要出發,所以等唔切網上買,請問各巴打邊到買平同埋款size齊d?係咪overlander同沙木尼都會有呢? 唔該
arctery 既goretex pro canada製果d其實係咪終身保養?
Overlander賣緊嘅arcteryx其實唔多款 可以自己上去佢網站睇 如果你要Kappa 之前係沙木尼見過 可以上去睇下
唔該晒巴打 我上去望望先,如果冇都要去專門店買了
其實你一月頭去都仲有機運到返黎香港呀 可能比貴少少運費 點都平過香港
SS 個first order 15% discount 唔比用係international orders?
香港有冇地舖可以買Arc’teryx 既嬲
想知其他地方邊到可以買,除左IFC專門店
之前係ss買件mammut到依加都仲backorder
我都係,諗緊好唔好cancel order

但岩岩扣左我數 睇返都仲有backorder
係咪要退左佢
我仲買左M
Atom ar?
咁都係既,不過點都要去試size,同埋如果運唔切就大碌,兩頭唔到岸 因為我追post見有d巴打等好耐未見發貨,係咪唔同case 一般幾耐運到黎
舊年響rei買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞