羽絨/風褸/旅行用品討論[9][年尾清貨] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
有冇巴打放atom lt/ar size S
https://t.me/kk28649
放beta sl L Nocturne 95% new hkd1400
atom ar M Tui 100% new未開袋 hkd1700
https://t.me/icehei92
P記香港買好貴...
美國又唔接受香港信用卡同代購地址
要硬食貴價真係唔會諗佢
見有冇打香港 直運 但貴啲
見地址有得入香港 但價錢貴
Thank you
樓主,想問你既收藏atom lt, nuclei ar, kappa 同theta 之外,仲有無收藏羽絨
我有kappa hoody,atom ar hoody, atom ar jacket. patagonia nano air ,
羽絨褸:
rab positron jacket (厚到用唔著)
舊款thorium ar(成日孭背囊,背後d 羽絨壓到扁哂),諗緊仲買唔買羽絨褸好,但去旅行排骨羽絨真係壓到好細

諗緊
新款thorium ar,充絨多左10g 左右,有110g(750fp)
rab microlight alpine 充絨140g (750fp)

仲有咩選擇
想問下如果冇咩錢 但係想搵件可以去日本既0-12度
Montbell 係咪最平
你其實應該自己check 番每個溫度既range, 你有咩衫.

所以我先回答你問題, 我真係得個4件. atom LT, Nuclei AR, Kappa Hoody 同 Theta AR. 佢係夠我cover 晒20度一路落到 -20 度.

而你有既, 我見你有Atom AR Hoody 同Atom AR Jacket 已經係重疊左功能. Thorium AR 亦同Atom AR 重疊左. 我估你應該攞晒你d 樓出黎, 睇下每個溫度既range, 你可以著到邊件. 重疊左既就放左佢, 有gap 既就先諗個個gap 搵咩褸買.
一定係. Permafrost Light Parka 係你選擇.
岩岩再格個過價 都覺得係
但係香港會唔會已經比人掃哂

millet 又咩評價呀巴打
係旺角見到880特價
黎緊去東京滑雪,想買件防風防水保暧
arcteryx 果d 又out筆直
諗住兩三千內有交易
剛剛去了ss 買一件atom lt
訂單狀態很快由pending轉為not verified,是否被砍單了?

我是用轉運地址的
滑雪外褸去赤柱買啦 幾舊水有
防風防水
滑雪我寧願去到租 粗用都唔洗心痛

尋日見到呢件女裝好似唔錯, 想幫老婆買$2790
3月去冰島夠唔夠做,係咪入面加多件FLEECE穩陣
NF0A3KTP7GF

唔知叫咩名,淨係影左個CODE...
岩岩買左件Arcteryx Atom LT Hoody XS碼
袖岩,好fit身,但件衫短左少少,操緊大隻,換唔換件S碼
邊到買有得換呀?
巴打咩身型 想參考下
巴打好瘦下喎
件kappa終於到手 原來都唔係特別厚喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞