羽絨/風褸/旅行用品討論[9][年尾清貨] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
gg

同你講係中國造都幾有良心
吓 我個件kappa都係made in china 仲要係moosejaw買
普通line好少係made in canada
alpha sv係其中一件
之前 BF 買咗件 kappa hoody,想問下女裝如果差唔多 spec 有無咩牌子多款啲?

另外 MooseJaw 多唔多做淨 75 折優惠,近排成日優惠要局買兩件
post1
tag條繩應該粗身少少, 同埋透明
貼紙應該係圓角
會寫埋顏色
會用LEAF牌
tag唔會寫ARC teryx

post 2 圖1: D燙字白色應該比透明色平均咁包邊, 右邊R怪怪地
leaf 唔係得加拿大造咩?
post 2 圖2: 拉鏈尾咁都出到廠?
post 2 圖3: 個扣咁都出到廠?仲有個C字...
post 2 圖4: 線尾 個YKK唔同色都得?防水拉鏈應該令身D
post 2 圖5: 個R
post 2 圖6: 魔術貼咁淺色?拉鏈頭繩尾咁長?
post 2 圖7: 魔術貼咁淺色?人地黑色架喎

成件褸個面料都怪怪地, D格仔pattern咁出既
巴打嗰件望落似係Atom嚟 唔係Hardshell
我知佢呢件野邊度買返黎,FB個滑雪用品二手谷度,有條友$1280賣全新嘅

我見咁平都有聯絡到個賣家睇下咩料,點知條友只限你pay me或銀行入數先,然後順豐寄俾你,死都唔肯見交,仲話好多人訂,再訂遲啲就會賣晒,跟住又話等我入數留件俾我。

我見都唔係果類買完返黎唔岩碼既賣家,就知佢好鬼,所以無買到,估唔到有巴打中伏
咁鬼都買。。。
件衫應該係高仿野黎, 係大陸網見過,3-4百蚊人仔
原價差唔多成6000...
Leaf仲要好少可做sale, 賣咁平 自己應該要知咩事
Leaf alpha gen2 原價949歐羅
邊有可能$1280買到
上去旺角柏裕中心永高行,你會見到真 leaf 褸,自已睇下有咩分別
果頭睇完呢件衫 呢頭見到 dcfever有一件
https://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=7004130

就係呢啲毛粒
都幾明顯,同埋一摸落去就feel到有凸起
見佢啲毛粒後面都有條線連住件衫嘅表面,我估應該真係比樹枝勾爛
放全新未剪牌Arc'teryx Atom LT Hoody
Size: S
Colour: Tui
有興趣留tg
我擺既
我呢件應該冇事掛
唔該曬咁多位巴打,好彩交收前放上黎問一問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞