羽絨/風褸/旅行用品討論[9][年尾清貨] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
我都有影得 之前Black Friday係US嗰個官方網打過個code落去都搵唔到
會唔會係日本嘅North Face?
Blbk姐係邊件
黑色應該好多地方都冇嫁啦
ching 佢間鋪有咩hardshell賣?
黎緊會去歐洲exchange (瑞士)最凍應該-5度至10度之間
想買件外套 想問應該買Arc’teryx 邊個款先啱?因為唔知買Kappa好定SL (會layering咁著)
同埋香港係咪得Overlander有得試?
我都想知邊到有kappa hoody Xs/s試
ifc
Beta sl , montbell , mammut 之類
仲有 klattermusen ,太貴唔返啦 難做
實物唔錯既
黑色今年代理唔夠貨 拎唔到
下年訂左好多
rewards sales 時用到呀,兩年內用
巴打朋友間鋪係邊,平咁多
我上星去過mk overlander .,沙木尼,兩間乜size都冇,保捷行facebook message前幾日覆左上環得件m 碼Nautic Grey顏色
零售價HKD4199
S碼售罄
我都係行完一轉旺角,乜都睇唔到
Arcteryx leaf alpha jacket gen 2 - wolf
Size XS 全新
有冇巴打有S想換同款
覺得衣長短左少少
或者換LT Size XS 加錢
https://t.me/kk28649
S kappa 我好似有 可以黎試下 買唔買唔緊要 好似無xs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞