羽絨/風褸/旅行用品討論[9][年尾清貨] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
-5 度頂多
巴打我上官網睇好似143美金? 係味有code要入?

有無人可以幫我睇下依件真定假 依件應該係cassiar jacket 嚟
即係cerium lt同atom ar差唔多?

如果-15 至 -5度 有咩mid layer好 cerium sv 好貴
Atom AR
之前特價US299買左件sv 好好丁
我覺得cerium lt 同 atom lt 差唔多
我諗cerium sv同 atom ar 應該差唔多?
cerium lt應該同atom ar差唔多(甚至cerium lt仲暖啲 如果唔太濕的話)
依兩日你地點著 我著左atom ar hoody 衛衣 長袖底衫 保暖衣 先夠 係我唔識著衫定真係太凍
面層shell防風好重要
著左montbell 羊毛中手上下身打底衫,加普通長衫,加patagonia retro x vest,加beta AR,
渣26 岩岩好,
根據官方答案,Atom AR同Cerium LT差唔多暖,假設唔太濕
但如果打算着喺外面,Atom AR好啲,因為擋風能力強啲
今日odlo+透氣tee+atom lt
琴日係四方山就columbia polo+nike外套+p記風褸
你都幾大隻bo巴打
今朝7度都係咁,d風吹埋黎涼涼地好舒服
上年買左件r2都未著過,仲有件beta sl hybrid
我諗住晒佢0度都夠
Odlo 底衫好著,衰在手袖設計太長
拎左下年批發 平平地唔錯
透氣好正,係焗既地方除左羽絨涼涼地,係街著左羽絨又暖笠笠,d細毛又舒服
baleno extra幾好著
一件加hoodie都夠頂15度了
trim fit 就全部同一個size 就得?
atom 同 beta 都一樣?
行過ifc 見冇beta SL hybrid 所以先咁問下
有無邊件arcteryx soft shell好推介?
多謝巴打share 我狗衝左件舊款
dwr 補充噴霧有無好推薦,鞋同褸
件kappa終於到港,真係有d熱
想買件 shell jacket , 3k左右budget,見 Arcteryx Beta SL hybird ,有冇其他推介,諗住去旅行會著到 零下5-20度都會,會唔會唔夠?定zeta LT 會耐用啲
Shell 唔保暖嫁, 係擋風擋水用嫁咋 你買左mid layer未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞