羽絨/風褸/旅行用品討論[9][年尾清貨] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
第一次買野咩 邊個網平咪去邊個網買
moosejaw玩回贈, 玩sale貨入code折上折
ifc有舖, 入面一堆中國人係度買緊衫,
隨便試都唔會有壓力
Trim fit 試一件, Regular Fit 試一件, kappa hoody果種一件過 試一件
已經可以上網買衫啦
去試衫難過中六合彩
咪撚答最好

利申:由post 1 開始睇
你本身有insulated jacket 的話, 可以買shell, 問題係你有咩insulated jacket?
呢個真係幾好意見, 下個post 我加係post #2 開頭. Trim fit (Atom LT) 試一件, Regular fit 試一件( Atom ar, Beta ar, Beta LT), 厚褸試一件 (Kappa Hoody, Fission SV)

應該都cover 晒成個range
beta lt trim fit黎
香港著防風舒服過Gortex ,濕凍又唔係真係要落雨衝出去,透氣度又夠

不過Gortex一定靚仔d

但arcteryx gamma 手袖冇魔術貼我覺得唔好

Patagonia 有隻好似叫ADZE 咁上下我覺得正d 但好少見
14號係SS買左Atom LT 今日到貨,趕得切除夕前著,正

沙木尼又有7折,$1,200買咗個公廁代,唔算好平但勝有即買即用。
係公廁袋 Arcteryx Arro 22
85折現金定碌卡?
兩個都有,我買mont bell保暖內衣都有
不過唔知係咪全部貨品都係85折
咁就夠暖 好似我8, 9, 10度著出街咁厚,差在我冇heatech
奧地利滑
我都諗住喺迪卡儂執啲平褲同鏡去
想問下用雪褸同用普通防風防水褸去滑其實有咩分別
推一下
用speedpost 23個鐘就成功去到加拿大 真係
不如你YouTube下滑雪裝點著 好多教學
請問幾錢入?
現在好似貴咗
雪褸有部分位置裡面加厚咗 但有d位係無
應該係for基本保暖 滑雪個人會熱
同埋衫腳有擋雪裙邊
防止你pk d雪入晒衫裡面 設計上會特別d
你啱, 咁應該係 (atom ar, beta ar, Thorium ar)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞