羽絨/風褸/旅行用品討論[9][年尾清貨] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
諗起都興奮,希望三日係inari 睇到極光心足了

帶Nikon d750 go pro 著住montbell 出發
同一個碼, AR 係一定大LT 半個到一個size. LT 着M size fit 爆個隻既話, AR 你著M size 應該會啱, 會稍為鬆小小. 我覺得你要去試. IFC 應該有
研究定點樣係完全黑晒連手指都唔見到既情況下 (入自己房拉埋晒窗廉, 息燈), 可以較到部相機個對焦 (自動/人手) 係無限遠.

因為我去到先知, 完來對住d 咁黑既地方, 係完全對唔到焦.
收到 搵到去ifc 望埋先
無研究近排邊間平...
AR厚LT一倍咁濟,你怕唔怕凍先
搵粒星對到佢變一點就啱
我有2件都係M碼,拼埋大細都差唔多一樣,着上身又唔覺AR大D。所以都係着上身感受下最穩陣。

巴打,呢件真係幾好j wo, 諗緊黑色定藍色?

照你所講呢件真係去芬蘭夠做嫁啦喎~
你make sure 你揀個件唔係 "Light" version.

佢有2個版本, 一個Light, 一個唔係.
唔係light 啊 ,正常版本,賣2400 ,light 平d ....

Btw要vip會員先有折
飛咗去歐洲 呢兩日都係around幾度至負1-3度 著Tee+Hoodie+Atom LT+Hardshell個身都係暖 真係要帶手套同頸巾 帶埋手套 對手都真係有啲凍 不過塊臉係會比風吹到有啲凍
想平就先一排去永安買啦
家陣水尾
我有vip
女裝有介紹嗎? 太太都要件差唔多spec既? thanks
Permafrost唔係厚版嗰隻 冇分男女裝 Unisex嚟
Light版就有分
Permafrost Downl Parka 係無分男女, unisex 架.

btw, 你make sure 件野夠大件裡面著到件fleece
Hardshell 唔著gortex 個啲會唔會爭好遠?
永安有9折
焗D,出面係防到水,但裡面浸晒
未必,有隻布料叫Polartec Neoshell,之前有巴打介紹過,防水同Gore-Tex一樣,但透氣過Gore-Tex
知唔知danton既羽絨點
師兄 依件你著咩碼? 我度有85折,現金可以平多少少
有需要可以tg我 賣下廣告Sorry大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞