羽絨/風褸/旅行用品討論[9][年尾清貨] (Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
R2 Techface保暖程度會唔會同R2差好遠?

全新S碼,買細了size,已剪牌冇單,保證真貨,有冇巴打想用M碼同款交換?有意慢傾 https://t.me/rl1204
D review 話R2 Techface更暖, 因為防風
裡面著厚d 應該ok
夠啦, 白川鄉日頭唔算好凍
去芬蘭唔買R2 有冇其他選擇啊, 1480既fleece有d貴
其實真係唔洗下下買牌子野, 如果嫌貴既話, 去d行山鋪自己試仲好

呢度d人有錢姐, 下下買大牌子
件件都p記不死鳥
其實rab,黑鑽,reecho呢d都唔錯,但冇人講
冇計,個個連登仔月入50k以上
磨爛左gore tex 外套 一小部份
有冇巴打知邊度有patch kit賣/ 舖頭做維修?
因為本身都唔算貴,試完啱就買,無乜好講
著緊RAB羽絨+黑鑽手套
呢d 除左不死鳥, 好難refer 返其他牌子d 級數
我都係rab 羽絨 reecho六折個陣不知幾抵玩
RAB有件PACKABLE風褸我都想買,但$990 得9折,再等下先
唔洗件件都有GORE TEX既
唔知點解依家咁多人叫佢不死鳥 真係好難聽,早幾年明明無人咁叫
邊款,我都想買件kinetic plus,等緊六折
我一件goretex都無 用唔著
Borealis Jacket
RAB好多鋪都得少量款
早好多年興緊arro22 都咁嗌緊
而家叫始祖鳥好似變左異類咁,都係跟潮流講番不死鳥
reecho真係正野,年年都捕佢幾個season sale,真係唔會輸比d外國大牌
其實唔係唔講Rab, 我其實第一頁都有介紹, 不過可以成個溫度range cover 晒既, 最簡單係Arcteryx 同Montbell
gtx香港著太焗,普通跣水褸都夠用
唔會戶外運動既話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞