(棒球)MLB等開季討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
酒鬼同道奇幾正常
係AL依邊唔知做乜鳩
水手6-1

重建重到咁既樣
ig 睇到搵唔返,懷疑被April fool
呢2隊勁撚到,相反cubs 竟然輸rangers, 仲要打線都已經發揮到
一個inning 6個error
神仙都救你唔到啦
Cubs呢季真係...唉
陣容牌面明明唔差
https://youtu.be/Nao9LIkMS0Y

Hihi Mike Trout

代水手多謝你
留名等睇Harper返華盛頓俾人boos爆
BREAKING: Outfielder Ronald Acuña and the Atlanta Braves are finalizing an eight-year, $100 million contract extension, league sources tell ESPN. The deal includes two club options.

https://twitter.com/JeffPassan/status/1113114853504401414?s=19
續約風朝
Chapman
Hader 真係勁到抽筋
上年睇cubs 163佢一上黎就覺得好絕望了好彩fantasy 有揀
開劇場
今年好幾隊大熱門都開局不順反而水手5-1
* 6-1
屌你red sox條打線
Zack Greinke 單場雙響炮
每日睇一場水手可以促進心臟健康
又到9th inning
綠帽呢兩個rp都真係投得好
仲有 綠帽個內野真係好穩陣

Red sox安打其實多過綠帽,但綠帽次次得分圈有人個投手就爆種
Mad Bum頭先都炸左韓國肥仔一次
呢兩條友打擊真係cls

唔計大谷,打擊最好應該就佢地兩個
Arrieta投手黎講都唔差,不過仲差幾三個少少
水手7-1, 破左隊史開幕紀錄

肥仔MVP
Red sox又輸
比Matt Chapman第一局一支Solo 搞掂左
Harper 個bat flip
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞