(棒球)MLB等開季討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
去細球會試下
可以試下去棒總網睇下軟式組報名果幾隊,比較有得比新手玩
師兄們mlb幾時開春訓🙇🏻‍♂️
跟足黎練平日得一日抖
不過香港玩運動想再上一個層次真係唔可以留喺香港
2月22號
同Machado個市場相比 Harper真係好靜
除左預咗fing錢嘅Phillies真係冇乜消息
Sonny Gray goes to Reds
3 years 3.05 million
Mariano Rivera
第一個unanimous vote入HOF
Moooooooooooose
Machado係自己係咁發言
唔代表真係好多人搵佢

今年其實係成個市都淡

Harper我個人覺得有少少overrate
唔係唔勁,但真係要簽咩10年約真係唔抵。
佢最值錢反而係一開始強打捕手果陣,好棒既捕手真係太罕有,呢家大家都知ibb可以玩殘你...
不過harper係話題王就真既,成個摩佬咁。好多人中意佢;又好多人憎佢,基本係流量保證,商業價值高

Machado就實用少少,但佢人格問題 商業價值都麻麻,不過守到三遊其實幾好用,但要有信心管到佢..
合理既
最強closer獎都用佢黎冠名

咁多個closer由冒起就勁到退休真係得佢
Congratulations Mooooo
最佳DH都係叫Edgar Martinez獎啦
搞到最後一年先入到HOF
Mariano Rivera 100%
Roy Halladay 85.4%
Edgar Martinez 85.4%
Mike Mussina 76.7%
DH冇守備搞到d人唔投佢
咁第日Big Papi有冇機會第一年選中呢
自從set咗個薪酬限制
仲邊個夠膽會dum大錢去簽人啊
簽長約又隨時整個CD2.0
Harper就可能得嘅
即刻開首enter sandman黎聽

Unofficial藥檢 fail過
Randy Johnson好似97%?
97.3%
歷代明人堂最高得票率
Ken Griffey Jr. 99.32%
Tom Seaver 98.84%
Nolan Ryan 98.79%
Cal Ripken Jr. 98.53%
歷代名人堂最高得票率
Ken Griffey Jr. 99.32%
Tom Seaver 98.84%
Nolan Ryan 98.79%
Cal Ripken Jr. 98.53%
Barry Bonds今年都係入唔到
預咗 始終食過禁藥流失咗好多選票
Mariners To Re-Sign Ichiro Suzuki
連Ichiro都搞掂喇 嗰2個大FA快啲決定去向喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞