(棒球)MLB等開季討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
咩事
佢同fernandez真係喊撚死我
Halladay 生前意願好明顯係想戴 Jays cap 入 HOF
佢老婆唔想得失 Phillies 決定佢戴 blank cap

係咪錢既關係

明明特登番藍鳥到簽一日約退役都表哂忠
藍鳥仲退左佢件32號

Reddit應該屌佢老母屌到上天
師兄們有冇睇百大新秀
大空人有2⃣️個新秀入頭十
費城fans都嚮reddit到屌喇...
Bryce Harper 同San Diego d人見面

係咪去San Diego studio影mlb the show cover咋
呢d news 真係同股票煙幕差唔多
睇下就算
一句講哂 個市淡 冇人想出10年約 太多合約戰士簽完大約含撚(C.Davis 熊貓
harper同抹茶又想要長約所以經理人同媒體都係咁亂放風/見圖作故
Harper老老實實返老家好過喇 咁難得肯開10年約
不過另外一邊Machado好似冇咩消息喎
去whitesox同姐父師兄聚舊啦

今年自由市埸真係凍過美國天氣
呢牌上mlb trade rumors都係見到簽小聯盟約嘅
最近有啲話題性嘅咪係嚮日職打到屎咁嘅Wilin Rosario...
睇完super bowl 代表住新一季又就開始
然而Harper 同Machado 都未簽約
舊年jd martinez都係臨春約先簽約
唔洗咁急
睇完super bowl 代表住新一季又就開始
然而Harper 同Machado 都未簽約
舊年jd martinez都係臨春訓先簽約
唔洗咁急
JD其實係red sox個收購部夠勁
Boras係咁放風+恐嚇 red sox都冇理佢
harper 去 cubs 搵你搞下基算啦 雖然冇咩可能
Kris Bryant 唔係講咗harper一定唔會嚟cubs咩
冇可能去小熊
小熊個薪資架構已經好緊湊,冇咩可能
尤其上次Bryant個避免Arbitration個份大約,仲有達比修份大約,邊有可能再Afford 到Harper
Judge話如果Yankees簽Harper 佢唔介意轉CF

但係yankees依家成條Team既簽都係打依兩年,點會簽條十年八年約比Harper,有依個心都簽左Machado啦
Yankees又唔係外野冇人
J T Realmuto去費城人
下年國東應該好正

上年睇佢補Arrieta 都知應該重建差不多完,開始補強
國東除左某隊之外應該真係爭崩頭
馬撚魚50勝都有d危
一定係咁比人輪
終於離開地獄
又挖六合彩姐
又求其3a拎堆新秀上黎打
一陣又出到下個big Stan/Jose Fernandez /Miggy 又賣到錢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞