(棒球)MLB等開季討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
見到JD出黎我真係即刻交叉
其實佢打得好廢,碌去3壘,跟住佢三連e 傳一壘失誤變5-6
Btw個三壘今日三個k,一次dp ,聽日應該唔使出
水手冇固定三壘
主要係Healy同Bruce不停換
先搵依個3A既上黎試刀

屌你老母Healy企三壘Bruce企番RF, 出肥佬企一壘咪得囉
放心 佢今日4支0,6個殘壘 9上三連e ,好快就會扔番落3a聽日唔會見到佢
其實達比修係咪收得皮
根本控球就出左事
打到都唔知佢先發定Quintana 先發
Corey Knebel 要做TJ

hihi
Sonny Gray去到Cincinnati都係咁伏
2 outs bases loaded pitcher at bat都可以walk
Yelich 連四場轟

契丹之光
Byrne’s 2inning 6k
Yelich 連四場轟

契丹之光
Burnes 2inning 6k
即刻俾人打兩分炮

Knebel傷左其實幾大獲
依家Brewers拎緊Hader黎做closer
雖然Hader琴日個場9球3K
但係佢做長中繼有用好多

會唔會係時候簽金寶
Burnes瘋狂被轟
Hader 做Closer太大哂了
以球隊立場,呢種岩岩打起又唔係大約既用黎做長中繼先係最好用
可以食局數,尤其如果打起左酒撚9成留唔住,不用趁佢fa前洗好洗盡佢,反而closer先無真正受保護果種。而且一局投手多,可以食2-3局既rp少。
其實好多長中繼都係比球隊咁操,操傷左就去3a搵多幾件黎用,除非成績好到可以轉closer Miller之前幾威幾勁都係比人操到謝左。
陳偉殷 唉

希望佢快d番中日
唔忍心睇佢係mlb比人屌打
Goldy真係cls
5IP 12K其實勁到抽筋
但係比人打三支轟
Yelich 兩分再見安打
Back to Back MVP
點解水手可以個個9th都出事

點解呀!!!!
Well the Rangers won a series against the Cubs and the Rays won a series against the Astros, now the Orioles are about to do the same against the Yankees. Baseball's weird

Diaz食花生
今場算好啦
今季重建期黎
而家5-1咪算
個bullpen本身都無乜睇頭😂
個closer又要抖三個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞