[工程]屌你老尾 Consultant 真係俾狗做

998 回覆
553 Like 11 Dislike
有無人講下機場工程分佈係點
有d e&m出身既client都算幾好
有時幫你出句聲 有時提你注意下d traps
Charter左唔代表唔洗做
我諗同返乾收銀同行傾計應該好多人有我呢個經歷,但係唔代表你公司係木人巷可以令你好快進一步,過去一年係瘋狂出圖開會9up到大腦已經停轉同識諗嘢,呢行個風氣就係大家鬥低價然後鬥低成本去搞掂個project,質素可想而知

所以大家入乾收要先衡量下你大佬係咪一個負責任嘅人,唔係你會受好多委屈(連client 都睇唔過眼個隻) ,第二就係提供到學嘢同晉升機會(意思唔係你瘋狂畫cad就叫學到嘢)
咪on9
工程唔上到PM位都係揼石仔

你話你charter左就可以咁串啫
原來你牌都無
講得出chart左好巴閉你就知佢未chart啦
Chart 左咪又繼續做狗 但壓力就大勁多 一個唔好彩
有MHKIE少過C+5應該最低幾多?
pxa?
4.5
咁業主都係打分工姐,係consultant唔夠人用係好正常,不過2 team 人篤鐘得一個人做嘢就誇張d囉,其實我公司好多人都係一個人頂幾個project 㗎
兩team人篤一個人做唔誇張。
一team人做。唔畀鐘你篤都試過⋯
工程真係好撚伏
狗囉
樓主移左民啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞