[工程]屌你老尾 Consultant 真係俾狗做

998 回覆
553 Like 11 Dislike
你四年大學冇教咩
公司請你返來唔係學野既

不過講真,依家consultant既風氣好唔健康

全部都係AE/TO做design,charter E齋簽名

真係好容易出事,有VO

有時見到對家個Grad E覆錯野,會提一提佢地clarify返
大學真係好多冇教
淨係講如何處理architect同structE關係
我相信可以難倒好多人
啲RSE RGE. 睇都唔睇就簽。 有一次我入則簽晒名。上到去比呀sir 呀sir 一揭。 屌 半板冇印到。 我面都青埋。 個呀sir 唔知係咪都覺得好笑。一路忍住一路話[嘩叻仔喎 咁都簽到] 我個陣真係想搵吼捐

我又係唔岩既 睇都冇睇一次。 唉有頭髮邊個想做織哥 一個人揹緊四五個submission 訓都冇時間
隔離team 個gradE 又做到既
以前做過一間,人又唔夠,又係咁接job,最近仲做靚條數試埋市
*已經走左
岩岩先收工
星期六都要番工就係為左星期一朝早覆呀sir星期五下晝俾既comment 工程真係比狗做
宜家重要用bim出tender
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞