[工程]屌你老尾 Consultant 真係俾狗做

998 回覆
553 Like 11 Dislike
一間仆左街中唔到標咪慢慢炒人
另外個兩間準備係禁請人
Py
屌 又俾client當出氣袋咁屌
比自己上司屌仲衰
有時睇到啲 consultant互咬既email真係幾好睇
咬要仲要比Client一鳩屌晒兩個
最後又係 consultant既 中層受靶
上司知你有做嘢唔敢屌得咁大力
因為我quit佢實含撚

業主真係唔會俾面你 條氣唔撚順就屌曬老母又盛
到頭嚟根本對解決問題無幫助 真係好撚on9
你做收銀做下家無計 俾佢屌三個字無意思粗口都要硬食
呀Sir,你咪又係四年chart撚咗,有冇諗過啲人工唔高又chart唔撚到嘅人呀
唔係
唔洗搞咁多 宜家愈後生愈易考
成堆廿頭呀sir
which dept u aim
Greg wong, Hyder ,mott , P&T 又點排
Tier 1: Arup, Aecom, meinhardt, wsp
Tier 2: Atkins, Cmw, mott, Greg Wong
Tier 3: Jacobs, Fugro, Aurecon, P&T , Arcadis
講明排緊civil consultant

你冇聽過姐係證明你唔係做civil
有無巴打講下consultant做ELV係咪都係慘過做狗
岩岩先偷聽個elv new work判頭食煙哭訴做狗
保養個個就一路聽一路笑
咁我其實做緊咩
冇辦法 civil啲公司實在太廢 太霉 外行人一間consultant 都唔識實在唔出奇 不過ceng 連bv 都唔識就真係講唔通 巴打會唔會係因為為咗考個毒撚牌賺多幾個錢所以成日ot 少社交 搞到連行程都未熟
你個牌呃返黎嫁
. 唔好釘我 我今日識佢啦
我跟個張合約班consultants 好舒服喎
個個5點準時收工
RSS 緊係啦
講緊DESIGN OFFICE果班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞