八達通你老母個屄認真五行欠屌

1001 回覆
647 Like 22 Dislike
即係學tap n go i card
俾多數星期時間佢
可以用電話搭車 去大家樂 大快活 吉野家
只有咁先可以同支付寶對抗
宜家八達通係將簡單野變得複雜
Tap and go 經已係失敗
真係痴撚線公司黎
我要用debit card真係洗鬼用你咩
要bank>Oepay>card我不如一次過bank via fps去tapngo master好過啦
真係膠都廢事比,執柒左佢算啦
你八達通打手?
又post 廢source
又叫人唔好起底個newsgroup fake news
而家仲話有左3個月記錄可以check, apple pay仲有咩用
2020佢老母收信用卡果陣
佢咪可以話用八仔信用卡俾囉
大家一樣apple pay
你用apple pay 來淨交易紀錄?
oepay用fps轉錢落tapngo有咩分別
執撚咗佢啦
痴線
八達通咁咪on9囉
tap n go一早一雞四味
1. 實體卡 Mastercard :可以碌可以Paywave。
2. 虛擬卡 icard :直接開新卡用。
3. Apple Pay/Android Pay :幾乎最早一批加入去咁濟。
4· QR Code 收款過數:即係類似Payme果種玩法。o!epay QR code淨係俾你上網俾錢/商鋪用
都未計支付寶同we chat pay 一早瓜分咗商鋪(連鎖店)嘅QR Code Payment

真係拎錢搞啲人地搶曬頭啖湯嘅領域都唔肯科水搞Apple Pay Android Pay
真係好嘢
八達通淨係識諗住要人放錢喺佢度
又八達通戶口又oepay戶口, 而家仲要整個Mastercard戶口
Apple Pay 就唔撚加
睇到有人起底newsgroup覺得
佢唔知乜係newsgroup
想講俾佢聽起o黎無用

fake news o黎講唔係我講
只係想FW 俾你o地睇~
呢度都好多fake news~

講真睇到record算係有做o野
當然做埋apple pay會更好
如果佢張mastercard可以入apple pay就可以阿q式話八仔有apple pay
eprice唔係話追問有冇八達通?
入左但搭唔到車,有咩用
applepay?
同三星協議未完

不過佢都係唔想送錢畀Tim cook
屌到八達通老母個屄六親不認
用到Paywave我仲會用你張死人虛擬卡咩
八達通Mastercard 積分優惠里數做到人地咁多間銀行咁多咁齊先算啦
Tap n Go 除咗外國試伏同交HKT電話費仲有咩用,有板你睇
肯俾Mastercard手續費會無錢俾蘋果Google
佢一個發佈會 又推爆post
講真,如果用唔番實體卡。咁我現階段寧願iPhone做到Android機功能,管理張實體八達通多過Apple Pay
有咩情況下你會只帶八達通唔帶電話?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞