八達通你老母個屄認真五行欠屌

1001 回覆
647 Like 22 Dislike
逼人食屎,
今日係 Smart octopus 發佈會一周年
星期五就係正式可以用一周年
Apple Pay 仲係冇消息
從來沒有,從來都沒有
你咪繼續攬住個smart octopus打飛機
還掂八爪魚有咁嘅膠層
都就快執笠
你係扮鳩定真戇鳩
係講緊八達通如果唔趕喺巴士地鐵公司set好個系統之前入Apple/Google Pay
就會冇晒任何競爭力

係㗎 佢未執笠㗎
仲有1年時間俾佢追嘅
但係睇佢班垃圾管理層都唔使旨意有啲乜嘢新嘢
咁樣食老本法唔係等執笠係等乜嘢
好似當年nokia咁
木馬ceo....
個條友最撚屌係收左nokia 皮後
再返返m$ 做
一定冇啦 最新 iOS 12.1.2 DB 嘅 code 都冇屎忽窿
所以咪係木馬ceo
Apple 一當你係契弟, 你都好難翻到身同你有合作
應該以後都唔會有機會了
所以邊個無料扮有料係到所謂發夢撚鳩一眾絕望巴打就屌爆佢
睇番之前d post,發夢果位人兄都無話一完約就即刻有?

完左約之後有 同 完左約即刻有 係兩件事黎喎
推下先

呀豬係狗都可以咁講啦,講完即係無講,立於不敗之地
我而家都可以講總有一天係可能係有既
不過就唔知幾時囉,但呢個世界無野係無可能既
咁同講廢法有咩分別
睇番之前d post,發夢果位人兄都無話一完約就即刻有?

完左約之後有 同 完左約即刻有 係兩件事黎喎
呀豬呀狗都可以咁講啦,講完即係無講,立於不敗之地
我而家都可以講總有一天係可能係有既
不過就唔知幾時囉,但呢個世界無野係無可能既
咁同講廢話有咩分別
三叔pay個優惠30號先完
我估最快都要出年?
估黎做乜呀
唔好期望就唔會失望

對八爪魚🐙 唔好有期望
一同三星玩獨家合作就知無得救
唔簡apple都仲有google ,是旦一間都夠做

偏偏搵著舊屎

我有理由相信八達通高層食開屎而且由心底覺得屎係最好食而且係世上唯一食物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞