八達通你老母個屄認真五行欠屌

1001 回覆
647 Like 22 Dislike
XR係日本用 快靚正
你真係好膚淺, 有八達通喺手就一定會用八達通? 大把人銀包有八達通, 但會選擇用 Apple Pay / 支付寶 / Wechat Pay

唔係加多咗人頭呀, 係加多咗個使用率呀!
上至iMac下至MacBook Air、pencil甚至BeatsX我都用緊,唔似你班友用Apple嘢用到宗教式狂熱就變咗An狗,真係好笑
所以你咪唔明大眾講乜 9 囉
你唔諗吓有八達通都要用Apple pay/甚至更加慢更加弱智嘅WeChat pay Alipay嗰班係因為乜?根本唔係為方便,係為信用咭儲分/奶共or因為有錢派咋嘛,根本唔係八達通入落Apple pay就解決到嘅嘢。
唔明連登仔講乜鳩姐
條友連個infar 點work都未知,好撚好笑
infar? you mean infra? infrastructure? 定係business model?

同個字都唔識多隻嘅人拗咗咁耐我都算失敗。
我自動增值夠有分啦, 想有apple pay功能係方便唔洗帶多張卡,又要拎出拎入咁姐
Sor. 短視得嚟又自信有商業頭腦,係可愛嘅
呢啲嘢有習慣㗎, 你培養咗個習慣, 就算支付寶 / Wechat Pay 冇優惠都會有大部分人繼續用

再者八達通一樣可以出優惠
有冇諗過其實冇人同緊你"拗"

屌緊八達通你就係都係塞個菊花埋嚟被人屌埋一份搏存在感
開口埋口話連登仔 好似講到你用高登ac上連登回post咁
Show Blocked User - 星月夜行者

唔嘥時間拗了,喺連登拗真係唔知同自己拗緊嘅係咩人嚟,拗到最尾原來係個字都唔識多隻嘅低教育水平/智商嘅人
佢係八達通有關人士?
所以屌八達通, 等如佢比人屌緊?
係,唔阻你哋一齊圍爐,自問去唔到同文盲一齊圍爐嘅程度
同個文盲同一陣營以為自己好威,你諗你啦
睇返其實佢都唔係第一次
喂咪走住啦,要你幫手推post架
順便 Block 埋我+同你意見不合嘅巴打啦
依到得你有讀大學,個個都不學無術,不加思索就屌
好危險 唔啱你

整埋 list 畀你,好行唔送:
鐘樓底柱
黑木
最終兵器彼男
呻吟待射
吹毛求雌
其實***出咗成年Smart Octopus而家先嚟猛咁谷
係咪真係會有事發生
唔通真係慶祝一周年咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞